Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Rettegek, hogy meg fog csalni.
A barátom életében volt régen egy csaj, akivel kavartak, de semmi több. Viszont a csaj egy ideje megint írogat neki. Kérdeztem a barátomat hogy miről dumálgatnak, ő azt mondta, csak hétköznapi dolgokról. Háromszor mondta ezt, többször is rákérdeztem, mert láttam rajta hogy hazudik. Negyedjére mondta el, hogy a csaj célozgat a múltra, hogy milyen jó volt, meg stb. Jön fel a csaj Pestre a hétvégén, és kierőszakolta a barátomnál, hogy találkozzanak. Azt mondta a barátom, hogy ez legalább jó alkalom lesz hogy megmondja a csajnak, hogy nem akar tőle semmit.
Basszus, annyiszor, annyi dologgal bizonyította, hogy szeret és minden, de én rettegek... Ismerem annak a csajnak a fajtáját, tipikus retkes r.ibanc, 100% hogy be fog próbálkozni a barátomnál, és belegondolva hogy volt idő, amikor ők nagyon is jól elvoltak.... Szétszed az ideg, ezt a barátom is észrevette, de erre az volt a reakciója, hogy felejtsek el minden idióta ötletet, hogy majd követem őt a hétvégén... Nagyon megnyugtatott tényleg...
Nagyon szeretem Őt, de egyszerűen most úgy érzem, nem tudok benne bízni..
Mit csináljak?
18L, a barátom 25
En megmondanam, h vagy veled mehetek vagy most takarodj ki az ajton es soha tobbe ne lassalak.
En nem szoktam hagyni, h szorakozzanak velem.
N
Az addig oké, hogy odaküldeném egy barátnőmet kémkedni.
De a barátom biztos hogy nem fogja megmondani, hol és mikor találkoznak, pláne ha rákérdezek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!