Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miét " kerül " engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miét " kerül " engem?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy van egy lány akivel megismerkedtem már egy jó ideje ! ő tudja jól , hogy én mit érzek eddig kedves is volt nagyon .... ahogy hazaért egyből irt nekem msn-n és sokat beszéltünk .....! De kb egy hete valami megváltozott ugynugy ir , de más lett távolságtartó lett velem ! Mindig van valami

" dolga " már nemugy ir mint eddig ! Ha kedves vagyok vele olyankor áttér másra vagy szimplán nemir semmit ...

vajon miert lett ilyen vagy miert változhatott meg enniyre 1hét alatt ??

2010. márc. 25. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
igen
2010. márc. 25. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
pontosan
2010. márc. 25. 15:38
 3/8 A kérdező kommentje:
valami tartalmasabbra gondoltam ! :)
2010. márc. 25. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Összejött valakivel
2010. márc. 25. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
nem volt előtte náthás? Talán be volt dugulva az orra és nem érezte, hogy mennyire büdös vagy!!
2010. márc. 25. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Noss!

Ennek több oka is lehet.

1. Már nagyon unja az msn-ezést és arra vár, hogy mikor kérdezed már meg tőle, hogy mikor érsz rá, nem taálkozunk valamikor??? (a csajok többsége nem szeret otthon görnyedni a monitor előtt ha odakint szép idő van süt a nap és csicseregnek a madarak, vagy fogják magukat és elmennek a barátnőjükkel valahova vagy csak kiülnek a hintaágyra.

2. Unja a 4 falat, és nem csak a barátnőivel, van hanem lehet, hogy meg is ismert valakit , egy másik pasit, aki nem csak msn-ezik egész nap hanem , szeret sokat kimozdulni és , képes őt felvidámítani. (Azaz lehet , hogy pasija van)

3. Lehet, hogy csak unalmas napjaira volt rád szüksége, és eddig csak játszott veled.

2010. márc. 25. 15:54
 7/8 A kérdező kommentje:
15:54 esnek köszönöm ! A többieknek pedig nemrólatok van szó !!!!!
2010. márc. 25. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
pont ebben vagyok én is. Csak annyival másabb hogy mi megbeszéltük hogy összejött valakivel.Tehát én az okot is tudom.Meg az én esettemben 3hete van a pasival. A szitu amugy teljesen ugyan az szinte szóról szóra :)
2010. márc. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!