Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miét " kerül " engem?
Sziasztok ! Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy van egy lány akivel megismerkedtem már egy jó ideje ! ő tudja jól , hogy én mit érzek eddig kedves is volt nagyon .... ahogy hazaért egyből irt nekem msn-n és sokat beszéltünk .....! De kb egy hete valami megváltozott ugynugy ir , de más lett távolságtartó lett velem ! Mindig van valami
" dolga " már nemugy ir mint eddig ! Ha kedves vagyok vele olyankor áttér másra vagy szimplán nemir semmit ...
vajon miert lett ilyen vagy miert változhatott meg enniyre 1hét alatt ??
Noss!
Ennek több oka is lehet.
1. Már nagyon unja az msn-ezést és arra vár, hogy mikor kérdezed már meg tőle, hogy mikor érsz rá, nem taálkozunk valamikor??? (a csajok többsége nem szeret otthon görnyedni a monitor előtt ha odakint szép idő van süt a nap és csicseregnek a madarak, vagy fogják magukat és elmennek a barátnőjükkel valahova vagy csak kiülnek a hintaágyra.
2. Unja a 4 falat, és nem csak a barátnőivel, van hanem lehet, hogy meg is ismert valakit , egy másik pasit, aki nem csak msn-ezik egész nap hanem , szeret sokat kimozdulni és , képes őt felvidámítani. (Azaz lehet , hogy pasija van)
3. Lehet, hogy csak unalmas napjaira volt rád szüksége, és eddig csak játszott veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!