Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól tartok, hogy kerül engem. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ez, a már emlitett helyzet áll fenn: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A probléma az, hogy azóta nem találkoztam ezzel a fiúval, egyszer sem. Attól tartok, hogy kerül. Ha igy lenne akkor mért tenné? Azóta az este óta egyszer sem alálkoztunk, még suliban sem, pedig máskor naponta min. egyszer mindig összefuttunk. Lehetséges az, hogy szüneteken az osztályban marad, csak azért, nehogy találkozzunk? Vagy az is lehet, hogy én látok rémeket? De azóta már szinte egy hét eltelt.
2010. ápr. 14. 16:25
1/1 anonim válasza:
Egyszer keresd meg szünetben és beszélgess vele pár szót hogy mizujs vele mióta nem láttad és mosolyogj rá sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!