Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti hogy viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy viselkedtek randin amikor megvan? Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy nekem megvan és a kapcsolat elején tartunk, és nemtudom hogy elmondjam e neki hogy miért vagyok ennyire ideges, kiborító, és érzelmes egyszerre.Nem akarom elijeszteni, denem biztos hogy egyszerre veszi a jeleket.Elmondjam neki vag yne..
2010. márc. 25. 14:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell elmondani. Nő vagy, legyen tartásod. Nem kell mindent kikotyogni. És egy randi erejéig kibírod, hogy ne legyél kibírhatatlan. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy végig titkolózz majd a kapcsolatotok ideje alatt...
2010. márc. 25. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom...Ha csak nyűgösebb, akkor lehet, hogy egy hét után még korai ilyet mondani. De ha rosszul is vagy kicsit, akkor meg lehet mondani, hogy miért. Nekem például az első napon vannak olyan erős görcseim, hogy le kell ülnöm. Ha olyan a szituáció, mondani is szoktam, hogy most üljünk le kicsit. Persze csak a hozzám tényleg közel álló embereknek, mert amúgy is látszik rajtam olyankor, hogy nem vagyok jól.
2010. márc. 25. 14:21
 13/23 anonim ***** válasza:
A kérdező nem görcsöl ,hanem ideges,kiborító és érzelmes :S
2010. márc. 25. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Uralkodj magadon. Én is nő vagyok, de nem vagyok hisztis, semmivel sem vagyok másabb mint egyébként, elég gáznak is tartanám ha az lennék. A főnöködnek mit fogsz majd mondani? bocsi, ha menstruálok ne bízz rám semmit mert nem lehet velem értelmesen beszélni? :) azt hiszem az ajtót fogja mutatni. Még ilyet

Egyébként el lehet mondani, ha fáj a hasad és rosszul érzed magad.

2010. márc. 25. 14:46
 15/23 anonim ***** válasza:

sztem meg mondhatod ha nagyon kiborito vagy:D

énis megszoktam mondanixd mer szörnyü vagyok és nekem sajnos 20naponta is jön meg:S

2010. márc. 25. 14:49
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Lányok nem kéne a hisztit ráfogni a menszseszre :D
2010. márc. 25. 14:51
 17/23 A kérdező kommentje:
Az utolsónak mondanám, hogy valószínűleg férfiként nem tudhatja hog ymit élünk át:P
2010. márc. 25. 15:21
 18/23 anonim ***** válasza:

14:51-es vagyok

és NŐ

És hosszú évekig görcsöltem mint állat minden egyes hónapban, mégse vagyok sose ideges+kiborító+....a menszesz miatt

2010. márc. 25. 15:23
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom mit modnjak erre...csak azt találom érdekesnek, hoyg épphogy egy hete ismeritek egymást...azaza egy hete láttátok először egymást és már annyira ismeritek egymást hoyg már jártok is pár napja...és még hogy ennyi ne legyen elég...az első csókra megérett a kapcsolat?? Egyetlen hét alatt??

Nem semmi...

De visszatérve az eredeti témára, szerintem mondd el ha másodsorra is ideges jeleket vett észre.

2010. márc. 25. 15:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és sosem hisztikéztem. Talán próbálhatnál uralkodni magadon.Vegyél be gyógyszert.El ne mondd már neki. Tiszta égő...ennyi idő után egy ilyet benyögni,hogy most azért vagyok ilyen h.lye mert megvan.
2010. márc. 25. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!