Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin miért akadnak ki és ribiznek le a férfiak,
ha nyíltan megmondom, számomra nem jó az átlagos pénisz
sem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ilyen a hüvelyem, mindig is ilyen volt, tágabb, mélyebb. Ebből kifolyólag egészen egyszerűen nem érzem még az átlagos 15 centiseket se nagyon. A szüzességem is egy átlagos hosszal rendelkezővel vesztettem el, semmit sem éreztem belőle. Erről nem tehetek, nem én kértem, ahogy a kisfarkú pasik sem kérték, hogy akkora legyen nekik. 18-20 centi kell, megfelelő vastagsággal, hogy élvezzem. Ilyen barátaim voltak, a vőlegényem is ekkora. De ha le merem írni, hogy van ilyen eset is, rögtön kapom a priviket, hogy biztos egy szétk*rt ribizli vagyok és nekem nem felel meg egy normális pasi sem. Pedig mint írtam, nem én tehetek erről. Ennyire nincs önbecsülésük? Vagy ennyire nem hiszik el, hogy bizony van olyan nő, aki nem úri kedvből szereti a nagy farkat, hanem nincs más választása? 25/N
Mégegyszer kérdezem. Ha van egy lány, akivel nem működik a szex. Tegyük fel, annyira szűk, hogy nem tudsz behatolni. Hülye példa, de nem tudok jobbat kitalálni. Működne a kapcsolatotok szerinted? Működik egy kapcsolat szex nélkül? Itt gyakorin mást sem olvasok, minthogy "a csaj nem szpik, akkor az nem is kapcsolat, ha seggbe nem engedi az sem, ha nincs napi 3 szex akkor megette a fene". Ezek szerint nekem nincs jogom élvezni a szexet, kussolnom kéne és megelégednem azzal ami jut? Csak mert tág hüvellyel áldott meg az ég? Köszönöm. :)
2016. jan. 2. 15:55
22/34 A kérdező kommentje:
21-es, Megfordítsam azt amit mondtál? :) "Kinek kéne egy kispcsű férfi, akinek akkora a farka, mint egy kisgyerek ujja?" Ugye milyen szemét dolog? :)
2016. jan. 2. 15:58
23/34 anonim válasza:
"Működik egy kapcsolat szex nélkül?"
A legtobb embernel nem. De azert vannak mentalisan egeszseges emberek akiknel mukodik a kapcsolat akkor is ha ugy adodik hogy a szex nem mukodik fizikai okok miatt.
2016. jan. 2. 16:30
24/34 anonim válasza:
Hát ez az.;)
Nem az átlagos pénisszel,hanem a tág pi.áddal van a gond.
2016. jan. 2. 16:33
25/34 anonim válasza:
De miért fáj nektek ennyire, hogy a kis pöc.ötök kevés lenne a kérdezőnek? Semmi sértőt nem mondott, mégis magára vette mindenki. Ráadásul minden válaszát csak kiforgattátok.
A női mellel meg nehogy összehasonlítsátok már a kis péniszt. Tudjátok egyáltalán hova kell rakni? Mert nem az F-es mellek közé.
2016. jan. 2. 16:39
26/34 A kérdező kommentje:
Ha ideiglenesen nem működik az rendben, van ilyen helyzet. Na de örökre? Sose élvezzek mert tág a pnám?
2016. jan. 2. 16:50
27/34 anonim válasza:
szerintem ez tiszta sor, ha neked kell a 18-20 centi a normális elélvezéshez, akkor keressél olyat.
Más kérdés, hogy minek ezt kiírni, ha már egy ilyen szerszámmal rendelkező vőlegényed van.
Továbbá eléggé leszűkíti a veled párkapcsolatra alkalmas férfiak körét ez a kritérium, mivel ez a méret szerintem a férfi lakosság kb. 10-20%-ának adatik meg.
2016. jan. 2. 17:10
28/34 anonim válasza:
hál istennek félévente látok csak ilyen kérdést, úgyhogy ez nem olyan általános probléma. Mármint hogy kicsi.
A gond inkább ott van, hogy te lazán megvonod a vállad, hogy "genetika!", pedig irták, hogy intimtorna. Kicsit olyna, mint a 90 kilós 160 centis hölgy ismerősöm, aki 180 centis pasit akar. Mert hülyén nézne ki alacsonyabb pasival ő mint a gömb. Ja, megpróbálni lefogyni az lukszus nem?
2016. jan. 2. 17:26
29/34 anonim válasza:
Simán lehet ez genetikai.
ez a gömb példa ez nem jó szerintem, mert a legtöbb 160 centis lány min. 180 centis pasit szeretne, nem csak a gömbök.
Arról nem is beszélve, hogy egy 20+ centis farkú pasi, ha összejön egy kisebb vaginájú hölggyel, akkor fájdalmas lehet a tövig való behatolása, ami szintén az élvezet csökkenését eredményezi, tehát kedves kérdező ha beléd a 20 centis farok illik, akkor keress olyat, pláne ha még az értékrendetek is hasonló akkor tökéletes.
Nagy vaginába nagy farok passzol
2016. jan. 2. 17:50
30/34 A kérdező kommentje:
Intimtorna akkor segít, ha valakinek alapból szűkebb hüvelye volt, csak mondjuk szülés után tágabb lett és szeretné visszanyerni a régi formáját. Nekem nincs mit visszanyernem. Amúgy szerintem sokkal több férfinak van nagyobb, legalábbis én nem nagyon keresgéltem, mégis ilyenek akadtak inkább az utamba. Nem is keresek már, megvan a párom. Azért írtam ki a kérdést, mert rengeteg olyan kérdés/hozzászólás jön, ahol a nőket támadják, hogy nekik semekkora sem elég. Persze, vannak olyanok akiknek nem létszükséglet a nagy farok, de pl én nem ilyen vagyok. És olyankor hiába írom, van aki nem tehet róla, nincs más választása mint átlag felettit keresni. Most is mennyien lehurrognak, pedig tényleg nem tehetek róla, hogy ez van, ez jutott. Érdekes ez a kettősmérce, a kifarkú pasikat, vigasztalják, hogy nyugi nincs veled semmi baj, találsz olyat akinek elég, én meg kapjam be, túl nagy az igényem, amúgy is minek nekem élvezni a szexet. :D Kicsit nem nevetséges? Pedig semmi különbség nincs köztem és köztük. Ezt osztotta az élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!