Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlott meg a párkapcsolatom a gyermek születését
követően?
"ő megkíván meg napközbe is"
És te? veled mi van? Vagy az a rabszolga típus vagy, aki ha végelgyengülésben is hal meg, akkor is kiszolgálja a "gazdáját", aki folyamatosan alázza?
Mert ez nem kapcsolat. Ti nem vagytok egyenlő felek, TÁRSAK!
Még egyszer megkérdezem: neked ebben mi a jó???
2016. jan. 1. 20:42
Menjetek el szakemberhez, mert magatol ez csak rosszabb lesz.
2016. jan. 1. 20:51
13/21 anonim válasza:
Hagyd a mosogatast, a vasalast, a hazimunkat, s legy kicsit a felesege, nem csak a gyermeke anyja. Lehet, hogy pont az a baja, hogy vele nem foglalkozol eleget. A hazimunka es a szex nem mindig a szeretet kifejezese. Mentetek-e el, amiota a gyermek megvan, kettesben valahova? Neztetek-e meg otthon egy filmet? Vacsoraztatok-e ugy, hogy kozben nem a gyermekrol beszelgettek? Sajnos sok anya a gyermek szuleteset kovetoen csak a kakis pelusok es a szopik szamarol tud beszelgetni. Ne szavakkal kozelitsd meg a problemat, hanem prilobalj meg rahangolodni a ferjedre, es megerteni ot, hatha sikerul megoldani. Szurkolok, nem konnyu.
2016. jan. 1. 21:02
Ezt most miért nem vele beszéled meg? Házasok vagytok könyörgöm...tudjatok már egymással beszélgetni.
Egy jó kapcsolathoz kommunikálni kell, na meg egy csapatként viselkedni. Az elég rossz csapat, ahol megoldhatatlan belső ellentétek vannak.
2016. jan. 1. 21:13
Én is odatettem magam eleinte, de nem volt semmi köszönet benne, most már nem töröm magam, minek? Te se tedd, foglalkozz magaddal is!
2016. jan. 1. 21:21
Lementél kutyába, így már nincs mit tisztelni benned.
Egy kapcsolat nem üzleti alapon működik, hogy X házimunkáért Y mennyiségű kedvesség jár.
Ha nem állsz ki magadért és úgymond nem kell semmilyen erőfeszítést tenni érted, akkor jön az "álló vadra nem lövünk" érzés.
Ő is annak használ, aminek te tartod magad: lábtörlőnek.
2016. jan. 1. 21:28
17/21 A kérdező kommentje:
Én próbálom megbeszélni...de vagy nincs változás, vagy nem lehet vele. Hiába kérem meg hogy szánjunk időt és beszéljünk. Le is ülünk de látszik hogy csak muszájból teszi. Én higgadtan vázolom a helyzetet és keresem a megoldást. Többnyire eredménytelennek bizonyul. Másik dolog. Én foglalkoznék vele. Kertem Rá hogy ha elalszik a kicsi akkor nézzunk meg egy filmet osszebujva a kanapen vagy beszelgessunk barmirol de nem...o az aki CSAK A GYEREKROL beszel es szol hozzam...en kozeledek de nincs ertrlme es mar nem teszem mert legutobb 3napug kerleltem hogy kicsit legyunk kettesben. Erre Ő elment fürfeni egy órán át és pókererett...én meg tvztem egyedul. Nem fogok raakaszkodni es megjobban megalazni magam.hiszen mar igy is ez a felallas...
2016. jan. 1. 21:53
Hülye egy ember... nekünk fellendítette az életet mindegyik gyerek születése. Én apaként nem beszélgettem a piciről, meg nem játszottam vele, hanem elláttam mindent, aminek ideje volt vele. A hajnali etetés pelenkázás az mindig az én dolgom volt, aztán, ha nem feküdtem vissza reggelre meg is főztem.
Nem tudom, én azt hiszem, a családi életbe lettem szerelmes, és az tök jó dolog.
Ezt hagyja ő ki.
És februárban majd eleszi a fene valahova, és akkor nem is lesz otthon?
2016. jan. 2. 08:50
Nem normális amit csinál. Az én férjem rohant haza mindig munka után, hogy velünk legyen és levegye a vállamról a terhet. Amit tudott megcsinált. Éjfélig én keltem a kicsihez, éjfél után ő. Sajnos nem tudok neked mit tanácsolni, ha a párod ennyire hajthatatlan. Barátok nem tudnak segíteni, kicsit felnyitni a szemét hogy ez így nem jó?
2016. jan. 2. 09:17
Kapcsolódó kérdések: