Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1 éve vagyok és lakok együtt de a 2.-3.hónapunk óta valami nemi betegsége lett amivel nem nagyon foglalkozott aztán sok könyörgés árán kezdett el járni a nőgyógyászhoz aki azóta is 'kezeli' szóval most megint előjött neki a baja a gyógyszerek után de nem nagyon foglalkozik vele szóval nem izgatja különösebben a dolog. Nem is nagyon elégít ki igazából sehogy vagyis egy darabig csinálja orálisan kb 5 percig de nem addig amíg elmegyek mondván hogy ő addig nem tudja. Kértem sokszor hogy vegyen valami sexy ruhát vagy valamit de nem vesz csak igérgeti viszont én nagyon szexelnék és vele nem tudok rendesen ha szexelünk is mondjuk minden nap akkor sem addig amíg én el nem megyek és nem is nedvesedik be a nemi baja miatt rendesen és valami fehér folyik ki neki szinte folyton. Én elgondolkoztam azon hogy elmegyek egy ku*vához mert nagyon nagyon szexelhetnékem van egész nap. Ti mit csinálnátok? 21/F
2015. dec. 31. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
En mindkettotoket agyhelyen lőném 32ffi
2015. dec. 31. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Csatlakozom az első hozzászólóhoz. 27L
2015. dec. 31. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
állom a lőszert, sőt, 3d-s nyomtatómmal még lenyomozhatatlan fegyvert is kinyomtatok saját költségemen (pedig az erőszak és a fegyverkezés ellen vagyok) hogy az #1 válaszolót segíthessem a küldetésében!
2015. dec. 31. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Elmennék a bőr- és nemibeteggondozóba vele EGYÜTT, mert ami neki van, az NEKED is van!

PÁRBAN kell kikezelni a nemi betegségeket.

2015. dec. 31. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!