Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk egyutt lennetek a baratnotokkel 1 evig szex nelkul?
2010. márc. 25. 10:04
12/18 A kérdező kommentje:
o 15.. en sem tudnam megcsalni mert szeretem. nalunk is van petting. nem igazan ertem ot szeret kivan minden. de nem akar lefekudni. egyaltalan nem eroltetem meg mielot erre gondolnatok
figyelj ide 15 évesen még lehet ám h fiatalka...most ne gondold hogy én valami nagyon konzervatív lennék, de szerintem még a saját vágyait sem ismeri rendesen...ha siettetni akarod 15évesen akkor ezt a szereted dolgot gondold át....ha szereted akkor vársz rá, és meglátod ha érzi hoygy nem erőlteted, ha érzi hogy biztonság van és vársz rá hamarabb fogja kívánni az egészet.ez abszolút tapasztalat, a párommal megbeszéltük hogy pár hónapot várunk, tudtam hogy nem sietteti, de két hét után úgy megkívántam hogy letepertem.... 21 L
2010. márc. 25. 11:49
Ha még csak 15 éves akkor ne siettesd. Ha szereted, akkor tudsz rá várni, hagyd hogy teljesen biztos legyen abban, hogy készen áll rá. Bár az egy év kicsit tényleg sok, de ismerek olyan párt akik 3 év után feküdtek le először oO
2010. márc. 25. 12:18
Én és a párom egy év után feküdtünk le először egymással. Mindketten az elsők voltunk egymásnak. Azt az egy évet végigpettingeltük és jól megismertük egymás testét, lelkét, mire megtörtént a dolog. Azóta is együtt vagyunk, immár 11 éve. Nagyszerű a szexuális életünk (is). Nem éppen modern dolog, hogy rajta kívül senki mással nem feküdtem le, de azt akartam, hogy az első tényleg a nagy szerelemmel legyen, s ne egy egyéjszakás kapcsolatban valakivel a kocsi hátsó ülésén, aki másnap meg sem ismer. Aztán meg már úgy egymásba habarodtunk, hogy akkor meg már azért nem feküdtünk le mással.
2010. márc. 25. 14:46
15 az nagyon kevés, ehhez képest egy év nem olyan sok. Ha tudod, hogy nem bírnád ki inkább szakits, de ha valamennyire fontos neked ne hagyd, hogy csak azért feküdjön le veled hogy ne hagyd el...
Ezt neked kell eldönteni.
2010. márc. 25. 18:17
17/18 A kérdező kommentje:
kosz a rendes valaszokat. nem fogom ezert otthagyni. sok boldogsagot mindenkinek
Én 17 éves voltam, és szükségem volt az "egy év várakozási időre". Nem azért mert szerencsétlen voltam. Hanem mert megfontolt. Szükségem volt arra, hogy mélyen átérezzem mi a szeretkezés, és úgy éreztem ahhoz a kapcsolatunknak el kell mélyülnie. Szerencsére egy olyan társra találtam mint a 2o_F
amit leír a kommentben. Majd egy évet vártunk és csodálatos élmény volt. Azóta már sok idő eltelt, és még mindig együtt vagyunk. sosem bántuk meg.
Egy 15 éves kislánytól ne várd, hogy "szexelni" akarjon...lehet, hogy tart a dologtól, és 15 évesen meg is értem...ne viccelj...
Inkább hagyd el, mert Te így nem tud szeretni ezt a lányt...
2o-L
2010. márc. 25. 20:25
Kapcsolódó kérdések: