Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk egyutt lennetek a baratnotokkel 1 evig szex nelkul?
Hát mongyuk eggyütt lennék vele de lefeküdnék mással,de attól még ugyanug szeretném őt.De rám ne hallgass,én rossz vagyok meg lány is.
17/L
Én együtt voltam a párommal egy évig így...akkor 18 voltam.
Néha vannak annál fontosabb dolgok.
Persze petting volt...
Szerintem egy kapcsolatban(olyan kapcsolatban amikor életed szerelmével vagy és tekintettel vagy rá is) ez teljesen elfogadható. Mondjuk nem kell megszabni az időt hogy ekkor ekkor, hanem amikor már jön magától akkor oké.
Kérdés mennyire szereted a barátnődet? Hány éves?
Ja és 17 évesen nehogy belepusztulj a szex nélküli életbe...
Az más volna ha 2o körül lennél...
Ja és kibírtam képzeld el, még itt vagyok túl éltem. Nem csaltam meg (milyen meglepő?!). Azóta is együtt vagyunk majdnem 3 éve, és alig várom, hogy megkérjem a kezét...:)
Egyébként szerintem hogy feltetted ezt a kérdést szerintem már arra utal, hogy te nem bírnád ki...
Minden érettség és lelkiismeret kérdése. Én 17 évesen ezen nem kellett gondolkozzak, tudtam mi a fontos, miért...
2o-F
Remélem is hogy boldog:)
Ez jól esett:)
2o_f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!