Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk egyutt lennetek a baratno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk egyutt lennetek a baratnotokkel 1 evig szex nelkul?

Figyelt kérdés
szoval szeretitek 1mast meg minden rendben van a kapcsolatban. csak a lany meg nem szeretne veled lefekudni...... es otthagynad ha nem fekudne le veled? 17f
2010. márc. 25. 00:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
mintaállat!
2010. márc. 25. 00:47
 2/18 anonim ***** válasza:
45%

Hát mongyuk eggyütt lennék vele de lefeküdnék mással,de attól még ugyanug szeretném őt.De rám ne hallgass,én rossz vagyok meg lány is.

17/L

2010. márc. 25. 00:49
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Persze.Tök zsír lenne!!!Fognánk egymás kezét, esetleg 1-2 puszi, utána meg recska egyedül a sötétben...Ez teljesen működőképes hosszú távon!
2010. márc. 25. 00:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Persze!! esténként romantikusan együtt keresztrejtvényt fejtenénk meg ketten üvegeznénk is. na mit szólsz?
2010. márc. 25. 00:52
 5/18 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat. meg johetnek
2010. márc. 25. 01:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én együtt voltam a párommal egy évig így...akkor 18 voltam.

Néha vannak annál fontosabb dolgok.

Persze petting volt...

Szerintem egy kapcsolatban(olyan kapcsolatban amikor életed szerelmével vagy és tekintettel vagy rá is) ez teljesen elfogadható. Mondjuk nem kell megszabni az időt hogy ekkor ekkor, hanem amikor már jön magától akkor oké.

Kérdés mennyire szereted a barátnődet? Hány éves?

Ja és 17 évesen nehogy belepusztulj a szex nélküli életbe...

Az más volna ha 2o körül lennél...

2010. márc. 25. 06:57
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja és kibírtam képzeld el, még itt vagyok túl éltem. Nem csaltam meg (milyen meglepő?!). Azóta is együtt vagyunk majdnem 3 éve, és alig várom, hogy megkérjem a kezét...:)

Egyébként szerintem hogy feltetted ezt a kérdést szerintem már arra utal, hogy te nem bírnád ki...

Minden érettség és lelkiismeret kérdése. Én 17 évesen ezen nem kellett gondolkozzak, tudtam mi a fontos, miért...

2o-F

2010. márc. 25. 06:59
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
utolsó, a párod nagyon boldog lehet melletted:))))) én is boldog vagyok a saját párom mellett, és mi bármennyit vártunk volna egymásra(az egy másik kérdés, hogy nálunk a kémia az első perctől olyan szinten működött, hogy minden határidő megbeszélés nélkül azt mondtuk, h majd amikor jön...és hát nem kellett sokat várni és jött) 21L
2010. márc. 25. 07:28
 9/18 anonim ***** válasza:

Remélem is hogy boldog:)

Ez jól esett:)

2o_f

2010. márc. 25. 08:05
 10/18 anonim válasza:
0%
én lány létemre mondom h egy év az k*rva sok..jo hogy nem az esküvőig akar várni:)
2010. márc. 25. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!