Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan kapcsolat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan kapcsolat, hogy nincs benne irányító fél (illetve mindketten azok)?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok,hogy mindketten határozottabb,erősebb egyéniségek kitalálnak dolgokat,és megtudják oldani,hogy egyszer az egyik félről szóljon másszor a másikról.
2015. dec. 31. 01:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem jó, ha mindkét fél erős,határozott személyiség. Rengeteg konfliktus van ebből! Onnan tudom egészen biztosan, mert a környezetemben élők közül van egy pár, akiknél ez a helyzet...és állandó a vita. Külön kassza, semmi közöset nem csinálnak, az egyik erre, a másik arra...számomra az ilyen nem párkapcsolat. Nem szövetség. Ellenben a többi ismerősömnél kivétel nélkül az egyik fél dominánsabb, a másik elfogadóbb. Azoknál fele annyi cécó sincs.
2015. dec. 31. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha meg mindketten elfogadók, az megint nem túl szerencsés. Mert soha sehova nem fognak eljutni. Nem csak arra gondolok, hogy ide megyünk meg oda. Hanem úgy az életben. Persze ez nem feltétlenül igaz, hisz tuti vannak kivételek, de azért ez a jellemzőbb.
2015. dec. 31. 10:49
 13/17 anonim ***** válasza:

ha az elfogadás nem azt jelenti, hogy "mindegy," és az irányítás azt, hogy azt csináljuk, amit én akarok, akkor szerintem járható út.

főleg, ha van olyan, amit mindketten akartok. meg néha mindenki mehet külön is a maga útján.

a tisztelet és a törődés azért fontos, és szerintem az önállóság is.

2015. dec. 31. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:

nálunk mondhatni 2 irányító fél van, elég erős a személyiségünk, kiállunk az igazunk mellet,, és szeretünk vitázni :D

nagyon hiányozna a vita utáni egymásnakesős szex, ha nem ilyenek lennénk :D

Jaguar Warrior, attól függetlenül, hogy mindketten domináns személyiségek vagyunk, nem egyenlő azzal, hogy gyerekesen makacskodunk, és nem valljuk be, ha a másiknak van igaza :D

2015. dec. 31. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:

14.

Nekem nem tetszik a kapcsolatotok. Nem élnék ebben. Pff.

2015. dec. 31. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi is dominánsak vagyunk mindketten,de egymással ritkán vitázunk.
2015. dec. 31. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy egyszer egyikünk dönt, egyszer másikunk, ha nem értünk egyet, akkor meg megvitatjuk. Nincs olyan kettőnk közül, aki nyilvánvalóbban irányító fél. Ettől még nem mindegy nekünk semmi, és nem csak elvagyunk egymás mellett.
2016. jan. 1. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!