Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy párkapcsolatba részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P.Alexandra kérdése:

Ha egy párkapcsolatba részegen fojtogatás megtörténik, de már a pasi megbánta amit tett. Veszélyes ezt a kapcsolatot tovább folytatni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 12:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Soha nem fojtogatnék senkit. Kipróbáltam már ezt-azt, voltam már változó mértékben, változó hangulattal részeg, sose történt hasonló. Nyugodtan jelezzen közülünk bárki, aki működött már fojtogatóként legalább gondolatban!
2015. dec. 30. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
A parom jött mar haza reszegen, de soha, semmilyen agressziv tettet nem tapasztaltam tole. Meg reszegen se bantana egy ujjal sem... Szerintem csak abbol jon ki agresszivitas reszegen, akiben jozanon is benne van, csak elfojtja... egy drabaig.... Szerintem nagyon igaza van az elottem szoloknak... Ez eldurvulhat, de nagyon...
2015. dec. 30. 16:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy veszélyes! Legközelebb véletlenül (véletlenül???) addig fojtogat majd, amíg megfulladsz. Késő bánat, eb gondolat....
2015. dec. 30. 17:04
 14/19 vikidal válasza:
Gyerekkent ezt vegig kellett neznem Kezdodott a veszekedessel aztan a veressel fojtogatassal fuszerezve.Kesobb mikor katona lettem akkor majdnem fel- holtra verte az anyamat Persze soha nem hitte el hogy o ilyen tudna lenni o soha nem tenne ilyent mindig ezt hangoztatta. Ez csak addig ismetlodott amig haza nem kerultem es en vertem felholtra Akkor szuntek meg a dolgok Szerencsere el is valtak a szuleim igy most bekeben el az anyam. soha nem ment ferjhez tobbet. Lehet hogy meg kellene gondolnod hogyan tovabb! Lehet hogy ezert nem szeretem a piat :) Volt peldakepem.
2015. dec. 31. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy mi "jött elő" belőle a fojtogatás során?

Ha a hímállat, akkor no problem: szereti a vad szexet, ennyi. Nőcik is szoktak karmolászni hevületükben, mégsem kiabál mindenki agyászért-röndérért... ha belefér, belefér - ha nem, akkor nem.

Ha a gyűlölet, akkor viszont baj van.

2015. dec. 31. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Az én férjem józanul szokott fojtogatni, amikor én be vagyok állva...én csak védekezek ám nem mindig tudok, nem vagyunk egy súlycsoportban, és komolyan kezdek félni tőle. :(

32/N

2015. dec. 31. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
És miért is vagy "beállva"?
2015. dec. 31. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Én attól, hogy be vagyok állva nem bántok senkit, nyugodtan vagyok, szeretek felfedezni dolgokat, beszélni dolgokról, átadni magamat az érzéseimnek.

Nem mindenkinél egyformán van ez, ahogyan "közismert".

Én tele vagyok érzésekkel, érzelemmel és nagyon gazdag a lelki világom. Eléggé szeretet hiányos vagyok, hát ezért.

2016. jan. 1. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:

egyet talán még megtehetsz: kipróbálhatjátok, meddig hajlandó nem inni, ultimátumként, ha már ezt hozza ki belőle.

bár szerintem is veszélyes, a szakításra biztatlak.

2016. jan. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!