Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged zavarna, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna, ha a párod alkalomadtán találkozna az ex pasijával?

Figyelt kérdés

2015. dec. 30. 02:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az utolsó megjegyzés ugyan kétértelmű, de váltak már el identitásváltozás miatt emberek csak valamivel több toleranciát igényel az ilyen helyzet és nagyobb bevállalást, de ha egy totálisan átlagos megcsalás, hát akkor, vagy olyasmi nem ense jól biztos
2016. jan. 4. 21:18
 12/16 anonim válasza:
Én is jóban vagyok az egyik exemmel. Fiatalok voltunk, vonzódtunk egymáshoz, belevágtunk, nem működött, de attól még egy értékes ember, akit nagyon jó barátnak tartok. Szóval elvárom a páromtól, hogy ezt elfogadja, és nyilván én is elfogadom, ha ő jó kapcsolatot ápol az exével.
2016. jan. 4. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es, részemről nem lenne gond, nem vagyok homofób, csak meglepődnék kicsit, mert eddig csak lányokról beszélt, ha szóba került a múlt.

10-es voltam.

2016. jan. 4. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ember miért fél a homfóbiától, miért keni másokra a felelősséget, ha esetleg az, miért akar másokat homofóbiára kondicionálni, mert nem értik meg az emberek a homofóbokat, hogy mernek ragaszkodni az aktushoz, a szexushoz és azért hajlandóak megváltoztatni az életüket és nem mondanak le róla egy életen keresztül, vagy miért, mert betegségnek tartják? A társadalom ennyire béna volna? mit kezdjen egy toleráns ember, ha hülyének nézik a homoszexuálisok és mit, ha okosnak? mit, ha a homoszexuálisokkal szemben toleranciát sértésnek veszik? volt egyszer a Havas Henriknek a műsora és a homoszexuálisokról is volt szó benne, arról, hogy a társadalom hogyan reagál, sokan felháborodtaka műsoron, hogy miért külön kaszt a homoszexualitás, mikor ugyanolyan jogok illetik meg őket, miért nem beszélget a havas ugyanúgy a cigányokról meg a zsidókról, ha ennyire sokat számít az esélyegyenlőség, holott elég értelmes vita volt, beszéltek vallásos közösségből jövő heteroszexuálisok és homoszexuálisok a havassal
2016. jan. 6. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:
még mondanom kell valamit, mert eszméletlen vagány dolog az is, ha valaki lemásoz valakit, vagyis lebénáz, mondjuk egy homofón, vagy lebetegez, olyan is van sajnos, de olyanokat nem hívtak be a havas műsorába, még ilyesmire nem volt példa, a tolerancia olyan nehéz ügy, elképesztő, de még van azért egy nagy félelmem, hogy döbbenetesen diplomatikus valaki és annyira ért a demokrációhoz, hogy csak lesek, a de bizonyosan van rá ezer plda, hogy a homoszexuálisok segélykiálltásait, vagya a betegekét még időben orvosoljuk, no mindegy, mondjuk megkérjük a párunkat, hogy készítsen rólunk fotót, van egy olyan bajom, hogy a régi barátom az összes fényképemet odaadta az anyukájának és nem akarja visszaadni, mert azt mondta elégette őket és én nem akarom elhinni, mert a múltkor is került vissza hozzám egy ilyen, sőt a leveleimet is el akarja égetni, volt olyan, hogy azokat az ellenségeimnek adta, szerintetek normális dolog?
2016. jan. 6. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Néha szokott. Nem zavar, nyíltak vagyunk ebben is és nincs okom sem féltékenykedni, sem a bizalmatlanságra.
2016. jan. 28. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!