Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális vagy csak szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy csak szerintem nem az?

Figyelt kérdés
Párommal 3.5 éve vagyunk együtt. 1.5 éve volt egy elég nagy vitánk, majdnem vége lett a kapcsolatnak. A vita oka az volt, hogy elmentem a barátnőimmel szórakozni ahol találkoztam egy fiúval akit már nagyon régóta ismertem. Tetszettem neki már régóta. Az estén többször felkért táncolni, visszautasítottam, de a 20.ilyen után már megsajnáltam és táncoltam vele. Semmi rosszra nem kell gondolni kb fél perces tánc volt mert mennem kellett haza, azalatt semmi sem történt, se csók se semmi mielőtt bárki rosszat gondolna. Ezen megharagudott a párom. Megértem nekem is rosszul esett volna. Eltelt másfél év. Nem mehetek nélküle kb sehova. Ha a barátnőmmel akarok találkozni kora délután lehet és percre pontosan meg kell adnom hol vagyok mikor jövök. Elhiszem hogy megbántottam vele, de ennyi idő után miért nem képes túltenni magát rajta? És nem hogy javulna a helyzet sokszor azt érzem inkább hogy romlik. Ez normális más szerint vagy csak nekem más róla a véleményem?
2015. dec. 29. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. De az sem hogy egy ilyen betegesen féltékeny palival vagy együtt. Menekülj...
2015. dec. 29. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem normális. A pasid nem csak betegesen féltékeny ahogy az első írta hanem még irányítás mániás is. Az ég szerelmére nem vagy a tulajdona, jogod van eldönteni kivel, mikor, hol találkozol és mit csinálsz.

Amit tudni szeretnék az az, hogy hány évesek vagytok és, hogy a veszekedés előtt is ilyen irányítás mániás volt e.

2015. dec. 29. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A pasid beteges, és téged is kezd az áldozatává tenni. Hogy tőled idézzek: "Megértem nekem is rosszul esett volna." ; "Elhiszem hogy megbántottam vele." - Komolyan? És meséld el, kérlek, mivel bántottad meg ezt az önbizalomhiányos, irányítás mániást? Azzal, hogy kettőt jobbra, kettőt balra léptél egy másik emberrel? Ébredj fel, Kérdező. A párod a kontrollja alatt tart, és ez csak egyre betegebb lesz, mert neked meg elég erős hajlamod van arra, hogy az áldozata legyél.
2015. dec. 29. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem normális. Keress egy normális pasit!
2015. dec. 29. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kapcsolatból menekülj minél hamarabb! Nem telik bele sok idő, és azt fogod észrevenni, hogy már a kezeivel bünteti a neki nem tetsző dolgokat. Keress egy valakit, aki tisztel téged, mert ő most csak a tulajdonának tekint.
2015. dec. 29. 18:37
 6/8 Fish1 ***** válasza:

Egyáltalán nem normális. Ez a pasi önbizalomhiányos, féltékeny, birtokolni akar és irányítani. Te meg bedőlsz neki. Attól, hogy ő a pasid, nehogymár ne szólhass hozzá más pasihoz (persze itt nem flörtölésre meg hasonlókra gondolok), meg ne mehess el a barátnőiddel valahova. Meg mi az, hogy percre pontosan be kell számolnod? Ez olyan gyerekes, mintha ezzel bármit is meg tudna akadályozni... tudod, aki félre akar lépni, az így is úgy is megteszi...mondjuk én ezt alapból elítélem.

Szóval lényeg az, hogy attól, hogy kapcsolatban vagytok, nem vagytok egymáshoz láncolva és mindkettőtöknek kell személyes tér is, máskülönben nem lesz jó vége. Szerintem beszélj vele erről, mondd el neki, hogy őt szereted, de ettől még szeretnél némi függetlenséget is a kapcsolaton belül. Ha ezt nem érti meg, húzd meg a határokat. Mondd neki pl., hogy ha ezen nem változtat 3-4 hónapon belül, akkor nem sok esélyt látsz a folytatásra. Lényeg, hogy legyél következetes, amit ilyenkor kilátásba helyezel, akkor tartsd is be, máskülönben még jobban eldurvul a helyzet, mert látja, hogy bármit megtehet veled, úgyse lesz következménye.

2015. dec. 30. 02:19
 7/8 anonim ***** válasza:
nem normális! minél hamarabb le kell lépni, ez általában súlyosabbá is válik
2015. dec. 30. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tettlegességig biztos nem fajulna ebben 100%-ig biztos vagyok. Igyekszem a sarkamra állni.
2015. dec. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!