Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretem, de már nicns itt
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Volt egy lány , akit nagyon szeretek.Sokszor lógtunk együtt , suliban is egymás melett ültünk , de egyikőnk sem kezdeményezett.Szilveszterkor akartam neki bevallani hogy szeretem , de utánna tudtam meg hogy elköltöztek az ország másik felébe. MSN-en tartjuk ak apcsolatot.Minden nap beszélünk . Nem merem neki elmondani hogy mit érzek. Hogy lehetne valami "jelet" adni hogy rájöjjön hogy ez már több mint barátság. 13/f
2010. márc. 24. 19:06
1/3 anonim válasza:
Hát mivel messze van ezért simán közölheted vele h többet érzel iránta mint barátság (:
Mást nem tudok mondani :S
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Megmondtam neki , hát pofára ejtett. Nemtud valaki valami depresszios számot?annyira szarul vagyok :s
2010. márc. 24. 20:35
3/3 anonim válasza:
az első vagyok sztem ne foglalkozz vele lehet h sokkal jobbat érdemelsz és 13 éves vagy lesz még jó pár bnőd. Viszont a te korodban érthető ez a dolog :/ de előtted az egész élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!