Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok felszabadult lenni?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy nagyon nehezen tudok felszabadult lenni a fiúkkal? Eddig még nem volt barátom, de igy nem is lesz, ha nem tudok normálisan viselkedni velük. Csupa ideg vagyok amikor egy fiú úgy közeledik felém, furcsán érzem magam, pedig tetszik a srác. De már olyanra is volt példa, hogy valahogy nagy megrőltetések közepette, amennyire tudtam, felszabadult voltam, gátlások s minden egyéb nélkül (persze normális mértékben) egy fiúval, aztán mégse lett semmi. Lehet, hogy ez az oka? Mit lehet ez ellen tenni?2010. márc. 24. 18:47
1/4 anonim válasza:
zavard ki az oroszokat felszabadulsz egyből
2/4 anonim válasza:
gondolj arra, hogy csak az öcséddel beszélgetsz és nem is egy idegen arccal
3/4 anonim válasza:
uhh hát ugyanez a gondom nekem is:S talán próbálj meg fiúkkal barátkozni szal ne úgy h tetszik a srác hanem pl oszttársakkal és ha velük mint haverokkal már felszabadult vagy akk menni fog olyannal is aki tetszik..
legalább is nekem úgy néz ki hogy ez segít:DD
4/4 A kérdező kommentje:
Hát én próbáltam, elég jól ment. Meg még más fiúkkal is próbáltam, megy. De nem mindenkivel :( Olyan van, hogy soha életemben nem láttam, mégis felszabadultan tudok beszélgetni vele, mással meg nem. Nem tudom, hogy ez mire megy, mi szerint. Lehet, hogy csak azzal nem tudok felszabadult lenni aki tetszik? De ez rossz, nagyon.
2010. márc. 24. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!