Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem gáznak? 20L
Figyelt kérdés
Próbálom röviden. Az egyik haverom, akivel nagyon jóban vagyok összejövőben van egy csajjal. Nem is lenne ezzel semmi gond, ha a csaj nem 25 lenne, vagy a haverom nem 19...Nem az, hogy nem fiatal a csaj, meg jól is néz ki, de akkor is nem hozzá való szerintem. Meg minden barátunk rossz/fura szemmel nézi ezt, legalábbis meglepődve állnak az eset előtt. A srác szülei se örülnének. Én nem mondtam semmit, pedig kellene. Nem összeugrasztani akarom őket, hanem rámutatni arra, hogy nem egymáshoz valók. Tehát, hogy magától jöjjön rá a srác, ez nem jó így. Adnátok nekem ebben tanácsot, segítséget?2015. dec. 27. 16:32
11/11 omba válasza:
Nem csak te érzed gáznak ahogy írod barátaid is.
Ki tudja mi hoz össze két embert.. de egy lényeges dolog biztosan szerepet játszik benne: szexben nyilván sehol nem vagytok egy 25 éves nőhöz képest, szerintem ez is fontos lehet a haverodnak.
Ennyi korkülönbség akkor se volna ciki, ha aztán összeházasodnak gyerek.. ásó kapa - de hát ne tervezgessünk helyettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!