Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem gáznak? 20L

Figyelt kérdés
Próbálom röviden. Az egyik haverom, akivel nagyon jóban vagyok összejövőben van egy csajjal. Nem is lenne ezzel semmi gond, ha a csaj nem 25 lenne, vagy a haverom nem 19...Nem az, hogy nem fiatal a csaj, meg jól is néz ki, de akkor is nem hozzá való szerintem. Meg minden barátunk rossz/fura szemmel nézi ezt, legalábbis meglepődve állnak az eset előtt. A srác szülei se örülnének. Én nem mondtam semmit, pedig kellene. Nem összeugrasztani akarom őket, hanem rámutatni arra, hogy nem egymáshoz valók. Tehát, hogy magától jöjjön rá a srác, ez nem jó így. Adnátok nekem ebben tanácsot, segítséget?
2015. dec. 27. 16:32
1 2
 1/11 opened paradise ***** válasza:

Ez ismerős...

Jobban illene hozzád,ugye? :)

Szerintem egyáltalán nem gáz. Nem kéne beleütnöd az orrodat.

2015. dec. 27. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem a te viselkedésed tűnik gáznak. A bölcs ember tudja, hogy fiatal korban idősebbet, idősebb korban fiatalabbat kell kur@gatni.
2015. dec. 27. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:
már megint beindultál? volt már ez a kérdés régebben
2015. dec. 27. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Biztosan szerelmes vagy a haverodba...
2015. dec. 27. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
közöd?
2015. dec. 27. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyerekes vagy kérdező. Ha igazán jót akarnál neki, támogatnád mindenben a srácot. Féltékenységet szimatolok. Hidd el, ezért is jobbak az idősebb nők, nem cirkuszlnak feleslegesen.
2015. dec. 27. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
sarga vagy az iridsegtol
2015. dec. 27. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem csak te érzed gáznak.

Minden érett ember gáznak érzi, hogy bele akarod ártani magad mások magánéletébe.

2015. dec. 27. 17:25
 9/11 anonim válasza:
Gáznak tartod ha 19 éves barátod összejön egy nála idősebb nővel,de gondolom ha te jönnél össze egy idősebb férfival akkor az lenne a világ legtermészetesebb dolga,ugye? :) Amúgy semmi közöd hozzá.
2015. dec. 27. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:

"minden barátunk rossz/fura szemmel nézi ezt,"- szerintem egy párkapcsolat, mint a neve is mutatja: egy ember pár

(2 db.) ügye.

Azt hiszem az ilyen "barátok"-ról született a mondás hogy ellenség akkor már nem is kell.

2015. dec. 28. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!