Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy a párom nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a párom nem tud magyarul?

Figyelt kérdés

Én folyékonyan beszélem az ő anyanyelvét, szóval nincsenek kommunikációs gondjaink. Viszont ő nem ért magyarul.

Külföldön élünk, a barátai az ő nyelvén beszélnek, szóval vagy ezt használom, vagy az államnyelvet, magyarul már csak chaten kommunikálok (meg ha ide írok).

Néha annyira lenne igényem magyarul beszélni hozzá, de nem tudok. Egyedül szitkozódni szoktam, mert az úgy megy a legjobban, ő meg innen tudja, hogy nagyon haragszom :D

De néha annyira szeretnék neki elmondani valamit, de náluk pl nincs olyan szó, nem létezik az adott tárgy, adott állapot, vagy csak egyszerűen nem jön át.

Más is élt már át hasonlót? Hogy oldottátok meg?

2015. dec. 26. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugye milyen nehéz a fordítók sorsa? :D
2015. dec. 26. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
4%
Meg is érdemled!
2015. dec. 26. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, hogy nem ért magyarul, ha nincs pont az a kifejezés, körülírom :)
2015. dec. 27. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar, hogy a csaladommal nem tud igazan beszelgetni.
2015. dec. 27. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Így jártál,miért nem tanítottad meg.Mondjuk ha én megtanulom a párom nyelvét,három mondatot minimum tanuljon meg magyarul.
2015. dec. 27. 01:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Hol éltek? :)
2015. dec. 27. 02:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar, sőt! Inkább tanulom a nyelvét én, de végre igazi kapcsolatom van, aki szeret és támogat:) jó üzlet:)
2015. dec. 27. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!