Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, h h kezeljem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, h h kezeljem ezt a helyzetet. Nem lett jó a véreredménye, és félek, h aids-es. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
arról van szó, h a barátom volt sorozás miatt orvosi vizsgán, és elbukott a vérvételen. nem mondták, h vmi veszélyes, csak h majd legközelebb jöjjön vissza, mert rossz az eredménye. rajta kivül még 10 pasinak rossz volt. mire gondoljak? tudom, h simán lehet vérszegénység is, mert elég vékony, és sápadt, nem eszik rendesen, sokat dolgozik, stb. de akkor is félek. előttem nem volt más lannyal. 2 éve vagyunk egyutt. 19, l
2010. márc. 24. 14:40
1 2 3 4
 21/38 LN09 ***** válasza:

Még annyi, hogy szerintem neked nem való párkapcsolat, mert ha szegény srác köhögni fog egyet, vagy tüsszenteni, akkor mindjárt rámondod, hogy H1N1-e van, vagy AIDS-es.

Apukád eü.-ben mit dolgozik, mert érdekelne mit mondott.

2010. márc. 24. 21:13
 22/38 anonim ***** válasza:
hagyd már békén!
2010. márc. 24. 21:46
 23/38 LN09 ***** válasza:

Hagyjam békén?

Hülyeségeket ír, de én vagyok a rossz. Szép!

De nekem mindegy!

2010. márc. 24. 21:48
 24/38 anonim ***** válasza:
Már egyszer lecseszt.d! Amúgy igazad van ,de már váalszolni sem mer...
2010. márc. 24. 21:53
 25/38 LN09 ***** válasza:

Nem bántani akartam. Ha akartam volna, akkor durvább lettem volna.

Csak szerencsétlen pasit sajnálom. Nem is értem, hogy lehet rámondani valakire, hogy AIDS-es egy megemelkedett fvs alapján. Pláne eü.-is apa mellett.

Nah, inkább hagyom, mert csak felhúzom magam. De gáz akkor is akárki akármit mond.

2010. márc. 24. 21:57
 26/38 anonim ***** válasza:
buta...:)
2010. márc. 24. 22:00
 27/38 anonim ***** válasza:
orvos vagy?
2010. márc. 24. 22:01
 28/38 LN09 ***** válasza:
Nem, ápoló.
2010. márc. 24. 22:03
 29/38 A kérdező kommentje:
egészségügyi technikus. ő is azt mondja, h nem az. meg h ez hülyeség. de mi van, ha megcsalt, vagy vkinek a vére rácsöpögött, neki meg éppen nyilt sebe volt, vagy nem tom. nem olyan nehéz elkapni. én meg ugy gondolom, h azért mindenkiben kell, h legyen 1 kis önzőség. ha pl. vki aids-es, én meg szerelmes vok belé, attól még otthagyom, mert az egészségem fontosabb. és válaszolj nyugodtan. nem akartalak folhuzni. csak mar nem tudom, h mit gondoljak. amugy én se voltam előtte mással.
2010. márc. 24. 23:25
 30/38 LN09 ***** válasza:

Én megértem, hogy aggódsz, de gondolj bele, ha ez így menne mindenkinél... Kihalna az emberiség.

Mi van ha... Ilyenre ne gondolj. Viszont, ha úgy érzed megcsalt, akkor beszélj vele. Teszem azt vele maradsz örökre, akkor végig rettegésben fogod leélni mellette az életed? Vagy ha nem vele, mással?

Ezt tényleg csak vele tudod megbeszélni. Ha szántok rá pénzt, akkor menjetek el egy STD vizsgálatra. Ott egy csomó mindent meg tudnak nézni, nem csak HIV-et.

Viszont, ha kiderül, hogy minden rendben, meg fogsz tudni nyugodni? Egy darabig...

2010. márc. 25. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!