Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, h h kezeljem ezt a helyzetet. Nem lett jó a véreredménye, és félek, h aids-es. Mit tegyek?
Egy sima vérvételen nem néznek HIV fertőzést. Az elég drága vizsgálat...
Csak véradásnál nézik, meg ha kéred és fizetsz érte.
15:35-ös vagyok!
Eü.-ben dolgozom.
A fvs attól is lehet magas mert épp valami gyulladás van a szervezetében. Ez lehet egy sima foggyulladás is. Sima vérvételből pedig valóban nem néznek HIV-et, mivel k.rva drága vizsgálat. Csak akkor néznek, ha ok van rá.
Eleve veled volt csak a párod, elötted senki mással. mitől lenne AIDS-es?
Szerintem ha nem értessz hozzá ne kombinálj!!!
Csúnya dolog ám 2 éves kapcsolatban ilyet feltételezni valakiről.
Nekem is volt már magas fvs-em, mégsem vagyok AIDS-es, sem HIV fertőzött.
Meg mi az, hogy elbukott a vérvételen???
Te, biztos szereted ezt a fiút? Mert elég fura ez a gyanúsítgatás.
És azért mert azt mondták, hogy a magas fvs-től lehet ADIS-es. PFFF... Szép... Úgy látszik, téged nagyon könnyű befolyásolni.
Szerintem nyugodj meg, ne gyanúsítgasd, ha meg nem bízol benne, akkor ne legyél vele. SŐT! Senkivel, mert ha ezer pasid lesz, és mindegyik pasidnak rossz lesz a véreredménye, akkor mindig gyanúsítgatni fogod, hogy bíztos ez meg az a baja?
Kérd meg, hogy csináltasson AIDS tesztet, ha nem bízol meg benne. Egy sima vérvétel, és 2-3 hét alatt megvan az eredmény. De hozzáteszem nem olcsó. Nálunk is csinálnak.
18:39-es vagyok!
Ne haragúdj, hogy ezt mondom, de azt írtad apukád eü.-is, akkor picit több eszednek kéne, hogy legyen.
Eleve elötted nem volt senkivel. Akkor kitől lenne beteg?
Arra nem gondoltál, hogy ha beteg és elötted nem volt senkivel, akkor első számú gyanúsított te vagy? Magyarul tőled AIDS-es mert veled volt.
Én nagyon sajnálom ezt a srácot, hogy ilyen barátnője van, aki ok nélkül gyanúsítja meg, ráadásul ennyire súlyos dologgal.
Borzasztóan gondolkodsz 19 éves létedre. Teszem azt neked lenne magas a fvs-ed akkor te is AIDS-es vagy?
Rendben használtok óvszert... De talán el kéne mesélned barátodnak, hogy miért. Neked hogy esne mindez fordított helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!