Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem tényleg elmúlik egyszer? Mennyi idő múlva? És ha igen végleg vagy vissza lehet még hozni?
A szerelem egy szőrös kis izé ami az erdő széli susnyásban leledzik. Életének javarészét egy sötét kis oduban tölti. Ha valaki megijeszti hajlamos egy életre eltűnni. Bár vannak akik ismerik előcsalogatásának módját. Előhívása ennek függvényében változik :)
Viccet félretéve - Közös megeggyezés, üljetek le - beszéljétek át a dolgokat, kapcsolatotokat, érzéseiteket, mi a fontosabb, hogy lehetne megoldani. Ne te próbálj rájönni a megoldásra. Közös megeggyezést kell kialakítani. Pár sokszor nem megeggyező a két fél elképzelése.
Hasonló helyzetben vagyok énis, igaz hogy nem házasélet, de eléggé nehéz helyzet. Van egy lány, akire úgyérzem egész életemben vártam, sok csalódás után maga a megváltás ebben az életben és ő is ígygondolja. 22 éves vagyok, szeptembertől visszamegyek az egyetemre. Ő 19 most érettségizik, szín kítünő tanuló bár kételkedig abbak hogy felvennék az orvosira. Szóval ott van a kis félelem, hogy nem 1 helyre kerülünk, ami miatt nem merünk komolyabban megnyílni egymás felé. Bár volt már néhány olyan pillanat amikor szorosan öleltük egymást, többször majdnem csók is volt, de mégis ottvan bennünk a félelem hogy ha komolyabb dolog alakulna ki és úgy hozza az élet hogy nem egyhelyre kerülünk, újra át kell élni azt a fájdalmat amit elakarunk mind a ketten kerülni.
Eléggé lehetetlennek tűnik a helyzet de úgygondolom mégis van rá megoldás- a titok a kommunikáció, kitartás, félig meddig reménykedés - de fejben kell eldönteni mindent.
Pl a mi helyzetünkre esetleg a megoldás lehet az hogy megnyílunk egymás felé ezzel is egy kis plusz kitartást, akaraterőt vinni a tanulmányainkba, hogy jobban teljesítsünk, van még 1 plussz amiért megéri küzdeni.
Nem éppen a legmegfelelőbb példa, csak elakartam mondani hogy a leg reménytelenebb helyzetből is kilehet valami jót hozni.
22F
A szerelem tényleg elmúlik egyszer? Mennyi idő múlva? És ha igen végleg vagy vissza lehet még hozni?
Az utolsó mondatot nemakartam otthagyni :) bocsi :)
22F
Erre meg annyit mondok hogy ne valami okostojás mondja meg hogy fogok érezni valaki iránt xy idő múlva :P
Teljesen emberfüggő
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!