Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszed vagy a szíved alapján döntesz egy kapcsolatban?
Na várjunk csak... ha nem érzem jól magam a kapcsolatban, az is egy ÉRZÉS. Nekem a szerelemhez az is hozzá tartozik, hogy jól érezzem magam a kapcsolatban, mert különben önáltatás, hogy szeretek valakit....
"Ha fáj, az nem szerelem."
Ha nem erint penzugyeket, akkor sziv alapjan.
Ne felejtsd, tokeletes kapcsolat nincsen! Mar az is egy csoda, ha mindketten szeretitek egymast. Mindenhol vannak problemak es veszekedesek: ez a szemelyisegen milik, nem a kapcsolat milyensegen.
N
Attól függ, hogy miről kell dönteni.
Azt, hogy nem jövök össze dohányzóval, a szervezetem döntötte el azzal, hogy érzékenyen reagál a dohányzással járó mindenféle melléktermékre, füstre, szagra.
Azt, hogy kihez vonzódom ezt leszámítva, részben a szívem, részben az eszem dönti el, vannak gyakorlatiasabb szempontjaim, meg megmagyarázhatatlan érzéseim is. A kettő egyébként összhangban van, tehát ilyen értelemben a szívem és az eszem nem volt soha ellentmondásban.
stb... stb... mindig attól függően kerül előtérbe egyik vagy másik, hogy miben kell dönteni.
először szív. nem adok a megfontolásokra, a szerepekre, a taktikázásra, a sérülékenységemre, csak belevetem magam.
aztán ha már sokat csalódtam és elfáradtam, megpróbálom magam kitépni a kapcsolatból. ekkorra ész lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!