Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Megőrülök már. (Bővebben lent. )
Az általad feltett kérdésre leírtad a választ, más kérdés nincs.
Legalább most jobb, hogy kibeszélted magadból kicsit?
"Nem, mert nincs megoldás."
De igen van. Otthagyni a fenébe az ilyet.
Huh, en is ilyen helyzetben vagyok. Megoldas: legyel kedves vele, meselj reszletesebben a nelkule toltott idorol. Ne titkolozz. Dicserd meg naponta tobbszor, tapizd sokat. Attol rendbejon. Kuldj neki napkozben omlengos uzeneteket. Ha szereted, ne szakits vele, mert azzal megjobban belesodrod a csalodasba.
Amugy meg hiaba szakitanal, ujra es ujra ilyen nokkel hozna ossze a sors, mindaddig, amig meg nem oldod ezt a feladatot az eletedben.
N
Volt ilyen kapcsolatom, MENEKÜLJ!
Jobb nem lesz, csak rosszabb, hidd el! Nálunk úgy kezdődött, hogy állandóan belenézett a telefonomba és bárki rám köszönt az utcán, meg kellett magyaráznom, hogy honnan ismerem. Aztán jött az, hogy nem mehetek el nélküle a barátaimhoz, majd az, hogy már az anyámhoz sem. Na, itt éreztem azt, hogy lépek. Igaz, utána még egy évig zaklatott mindenféle módon, de már áldom a napot, amikor elhagytam. A legjobb döntés volt!
Tiszteld és becsüld magad, mert ha te nem teszed, más sem fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!