Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges úgy járni valakivel, hogy nem vonzódsz hozzá testileg?
Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt, már egy jó ideje( kb.4 hónapja) azt vettem észre hogy abszolút nem kíván, sőt mintha undorodna...viszont azt érzem, hogy egyre szerelmesebb és a világért sem akarna elszakadni tőlem. Ti mit tennétek? Kezdem egyre rosszabbul viselni a dolgot.2015. dec. 21. 20:38
11/16 anonim válasza:
Simán sunnyog, hazudik. Történt valami 4 hónapja. Szerintem kérdezz rá konkrétan, mondd el neki, hogy ezt vetted észre. Ha szerinte minden rendben van, akkor készülj fel, mert hamarosan szakítani fogtok.
12/16 anonim válasza:
Én is azt mondom, érdemes lenne azt felkutatni, hogy mi változott 4 hónapja?
Egyébként van, hogy sokszor szexuálisan kevésbé kívánjuk azt, akit nagyon szeretünk. Ez egybevág azzal, hogy írod, hogy egyre szerelmesebb.
Azt miből gondolod, hogy undorodik?
13/16 anonim válasza:
Mi van, ha nem te váltod ki belőle az egyre szerelmesebb érzést?
14/16 A kérdező kommentje:
Mostanában beszólogat, ez nem jó, az nem jó, sajnos hetente csak párszor találkozunk és azon kevés alkalmak közül is rendre nem akar szexelni, mintha taszítanám. Mindig rákérdezek hogy velem van-e a baj,elmondhatja őszintén, de azt mondja nem dehogy, csak nincs kedve, hangulata stb. De ez már hónapok óta megy...
2015. dec. 21. 23:42
15/16 Lundbeck Johanna válasza:
Egyszer komolyan le kéne ülnötök, átbeszélni az egészet.
Bár nekem amit írsz, abból nem az jön le, hogy eszeveszettük szerelmes lenne beléd. Ha valaki egyre szerelmesebb, azt nem úgy mutatja ki, hogy ahol tud, belédmar.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem mar belém, megjegyzést tesz pl: edzenem kéne. Pedig a testem semmit nem változott. De ezen kívül tudom hogy nagyon szeret, nem magyarázom miért. Az a probléma, hogy velem van , szeret de mintha nem kívánna. És ez így nem jó.
2015. dec. 22. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!