Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miiiit csináljak? T_______T...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miiiit csináljak? T_______T Én Annyira szeretem!

Figyelt kérdés

Szóval, van egy fiú, akibe teljesen totálisan beleszerettem.. Egy suliba járunk, és minden áldott nap szünetében látom őt. Beszéltem már vele , meg minden, de ő szerintem kicsinek tart, meg nem is tetszem neki. Annyira szeretem, és annyira sz@r helyzet, hogy kilátástalan az egész.T______T Mit csinálhatnék, hogy elfelejtsem? (amit nem akarok,mert szeretem..) Vagy hogy tetsszek neki?

El fogom emészteni magam...T_________T

2010. márc. 23. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
T_______T --> ne írj ilyeneket és akkor talán viszonozza az érzéseidet.
2010. márc. 23. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:

" Mit csinálhatnék, hogy elfelejtsem? (amit nem akarok,mert szeretem..) "

Ezek után ne is várd, hogy bárki is tud adni egy épkézláb tanácsot is.

3/10 Andrewka ***** válasza:

T____T mit jelent?

Gondolom fiatalabb vagy nála, másrészt meg ha nem tetszel neki akkor így jártál, az ellen nem tudsz mit tenni, majd jön más.

22/f

4/10 A kérdező kommentje:

a T______________T-nek nagyon sok köze van gondolom ehhez. (:

Azért látszik, mennyi itt az 'értelmes ember'.

Szerintetek Én szórakozásból írok ki ide kérdéseket? Tudtommal ez az oldal azért van, hogy az emberek segítsenek egymásnak..

2010. márc. 23. 18:16
 5/10 Andrewka ***** válasza:
Válaszoltam a kérdésre és megkérdeztem mit az a sz@r, mert gondolom szórakozásból írod oda, tehát ki szórakozik és ki válaszol komolyan?
2010. márc. 23. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:

igen, de megtiszteljük a válaszolókat, azzal hogy rendesen leírjuk a kérdést, helyesírással.

meg nem kötelező válaszolni a kérdésekre.

önszántunkból szoktunk válaszolni, nem fizetnek érte.

2010. márc. 23. 18:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Senki nem kötelez. Nem szórakozásból írogatok T____T-t hanem mert tudod, ez egy hangulatjel amivel bánatot tudsz kifejezni.

Azért még legyek Én a köcsög.

2010. márc. 23. 18:51
 8/10 Andrewka ***** válasza:

Szóval ez egy hangulatjel. Köszönjük h ezt elmondtad, nehéz lett volna leírni ha mrá senki se tudta, biztos én vagyok a maradi és a begyöpösödött 22 éves de nem látom benne a szomorúságot.

Azt tudom tanácsolni szakadj el a nettől meg az msntől és élj valóságos életet. Akkor majd felfigyelnek rád a srácok

2010. márc. 23. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Hol laksz? :)
2010. márc. 23. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Gyulán.
2010. márc. 24. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!