Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Párommal hosszabb ideje együtt voltunk, mikor megcsaltam többször. Mikor kiderült, elment. Most már egy ideje újra együtt vagyunk, és viszonylag jó minden, de tegnap feltette a kérdést, hogy hogyan akarom ezt jóvátenni, mert nem bántott senkit, ahogy kértem, és hajlandó túlnézni ezen.
De azt mondta, hogy probáljam meg kompenzálni, és jóvá tenni. Más nővel nem akar lefeküdni, mert szerinte ez nem megoldás.
Viszont én megkapom, azokat a dolgokat, amik miatt megcsaltam, viszont ő úgy érzi, hogy én nem csinálok semmit ez ügyben. Nem tudom, hogy hogyan tudnék többet tenni.
Mit kéne tennem?
hát kérdezd meg,hogy mire gondol
amúgy patt helyzet. egyrészt nemvolt túl etikus amit tettél. de másrészről ha már úgy döntött megbocsát, akkor nem kéne felhánytorgatnia állandóan.
ha nem tud megbocsátani, nem rovom meg érte, de akkor miért jött veled össze újra?
Miért nem kérdezed meg tőle?
Honnan tudjuk hogy te mit csinálsz? Szerintem itt senki nem gondolatolvasó.
Írok pár tippet. Ha eddig nem szoptad le, akkor itt az ideje. Ha eddig nem fürödtetek együtt, akkor itt az ideje. Vagy ha eddig nem volt anál, akkor kérdezd meg kipróbálná-e. De csak akkor ha neked ezek a dolgok beleférnek. Ne ess át az áldozat oldalára mert akkor megint szakítás lesz. De lehet, hogy csak kettővel több ölelés kell neki egy nap. Vagy két mosollyal több. Az is lehet, hogy a meleg vacsora esne jól vagy ha megkérdeznéd egy nap 1x, mi történt vele aznap.
Nem tudjuk, mivel nem ismerjük az életed vagy az övét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!