Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Honnan tudhatnam meg? Surgos!
-sokat bámul/amikor veled beszél, találkoztok a szemedbe néz/
-ha észreveszi h nézed, miközben ő is téged néz, gyorsan lesüti a szemét
-mosoly :)
-zavart, feszült amikor veled beszél, találkoztok vagy éppen egy társaságban vagytok
adtak itt egy csomó ötletet..
te kb. mindenre azt írtad h nem mered..
oké h nem mered.. megértem..
de akkor írd le h mi a határ amin belül adjuk az ötleteket..
Mi lenne, ha egyszer csak megfognád a kezét? Ha tetsze neki, mindent meg fog tenni, hogy ne kelljen elengednie vagy újra megfoghassa.....
Ha szóvá teszi, mondd azt hogy azért fogtad meg, mert biztonságban érzed magad mellette.
Az meglátod tetszeni fog neki!
No mit szólsz?
Az a véleményem hogy várj...szerintem ne akard megtudni kibe szerelmes mert utána nagyon szomorú leszel ha nem te vagy.És ez a kérdezd meg dolog hülyeség.Az üvegezés is mert mi van ha más lány is van a szobában? Ha a fiú nem túl félénk akkor majd ő lép ha pedig félénk akkor az rossz.
Találkoztam már hasonló esettel és szerintem ne akard megtudni kibe szerelmes. Talán mond neki sokszor hogy szereted és akkor esetleg egy szer észreveszi magát meg ez egy kis biztatást is ad neki ha szerelmes beléd.
Remélem valamit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!