Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet megbántottam a páromat. Szerintetek, hogy javítsam ki magam?
Szia ***(Szivem)! Ne haragudj ha megbántottalak! Szeretném ha tudnád, h nagyon sokat jelentesz nekem <3 :)
és akk élőben megmagyarázod neki, h azért szeretnél kevesebbet szexelni, mert szeretnél Vele többet foglalkozni, a szex csak hab legyen a tortán! Nem szeretnél semmit elrontani, mert így hamar elmúlik a varázs, és nem lesztek érdekesek egymás számára. Legyen a szex kettőtök jutalma, a sok kedveskedésért...
vigyázzatok nehogy rutinszerűvé váljon :)
Szija! Bocsi,hogy multkor olyan durva voltam,és megsértettelek,de hidd el,hogy nem akartalak. Talizhatunk,de akkor ne legyen mindennap szex...
Sajnálom,és Szeretlek!
"Hülye voltam, bocs hogy egy frigid, prűd pics@ vagyok, aki nincs oda a szexért, mert vagy unalmas vagyok mint egy darab terméskő, vagy te vagy egy maszatolós béna tejbetök!"
Vagy valami hasonlót. :)
Ne jöjjön minden nap... Ez bunkóság, még akkor is ha nem szereted őt. Márpedig csak akkor mond ilyent valaki, ha nem szereti a másikat és sokszor már tehernek érzi. Ne is próbálj ellenkezni, ismerem a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!