Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok lesérülne, és mozgásképtelenné válna? Vele maradnátok?
Több éve voltunk együtt a párommal, mikor autóbalesetet szenvedett. Az egyik lábából több cm-es csont hiányzott, egyik karja lebénult. Tolószékbe kényszerült és rengeteg ápolást igényel, azonban kimozdulni nem hajlandó (fél az emberek reakcióitól), ezáltal több hónapja a négy fal közé vagyunk zárva. Egyenlőre nem élünk együtt, tanulok még, de a szabadidőmet vele töltöm. Vagyis a semmittevéssel, amiből kezd nagyon elegem lenni. Nem akarom egyedül hagyni se, hiszen, hogy nézne ki, hogy én szórakozom, míg ő szenved. Ez megy már majdnem egy éve így megy. Még mindig nem épült fel, a karja lehet, hogy soha nem jön rendbe. Fiatalok vagyunk, előttünk (lenne) a jövő, de így csak kilátástalanságot látom. Az is rátesz természetesen egy lapáttal, hogy a szüleim és a nagyszüleim is minden nap azt mondják, hogy ennyit nem ér ez a kapcsolat.
Ti hogyan tennétek a helyemben? "Feláldoznátok" magatokat és a vágyaitokat egy kapcsolatért?
Ha nem lenne sérült, simán otthagynád, egy másik srác miatt! Az ő élete elromlott kicsit. Te, a tiédet ne tedd tönkre azért hogy a leked nyugtasd!
Nem tartozol hozzá!
Jártok!
Fiatal vagy!
mondhatni gyerek!
Maradj a barátja, de a kapcsolatból lépj ki bátran ha úgy gondolod! Nem Te okozted a helyzetet, hogy lelkiismeretfurdalásofd legyen!
Szép történet. Már már mesébe illő...felrémlik előttem a sok gyakori kérdéses opusz, hogy aszondja: én járnék mozgássérült pasival, mert a belső, meg a szerelem, akkor meg aztán pláne nem lenne probléma, ha akkor sérül le, miközben együtt vagyunk már x éve, hiszen a szerelem, meg a belső....
A következő a helyzet. Mégis, mit kell ápolni egy srácon, akinek csak az egyik keze sérült, az egyik lába meg szimplán rövidebb? Jelentem, semmit-legalábbis ha pusztán ennyi a helyzet-. Itt arrül van szó, hogy a kérdés feltevő hölgy, -ahogy a nők 99%-a- nem tartja férfinak a mozgásában sérült pasit. Ezért beszél ápolásról meg gondozásról, mintha gyerekről lenne szó. Kétlem, hogy a srác megakadályozná, hogy elmenj táncolni, tanulni, tanfolyamra, vagy tudomisén hová. Baromira kizárt dolognak tartom, hogy a te reszortod lenne a srác tutujgatása- pláne ha fiatalok vagytok, hiszen nyilván a szüleinél él a figura.
Egy szó mint száz, itt arról van szó, hogy pattanni akarsz, mert látod a sok jó pasit magad körül, akiket valószínű érdekelsz is-tehát lenne is hová. Köze nincsen ehhez a táncórákhoz.
Ami persze nem baj-az viszont már igen, hogy azzal a dumával, amit fent lenyomtál, a srácra hárítanád a felelősséget-mert az őhibája, hogy élhetetlen, ápolásra szorul, nem akar kimozdulni, te persze egy angyal vagy, de már mások is mondják, hogy ennyire nem kellene annak lenni, szóval a srác sara. (röviden, önigazolsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!