Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elfelejteni?
Figyelt kérdés
Talán el is felejtett? Vagy csak azt mondja hogy nem? vagy bár mért nem próbálja meg? Nem is akar...2010. márc. 22. 23:24
1/15 Foorty válasza:
Hát öregem... nem vitted túlzásba az infókat. Na most akkor ki hogyan, miért?
2/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok! 17 éves! Van egy fiú, akivel jártam kb fél éve, egy hetet... Van kapcsolatom 3 éve, de volt egy szünetünk 1 hónap, az idö alatt együtt voltunk ezzel a fiuval. Tartjuk a kapcsolatot. Nincs még egy ilyen jó fiu,kedves...stb... mint ö... De nem akar elfelejteni! Nem akarom megbántani, de mit tegyek hogy felejtsen el?
2010. márc. 22. 23:32
3/15 Foorty válasza:
Hát szerintem, ha már nem akarod megbántani, akkor érdekel, hogy mit érez, ami két dolgot jelenthet: vagy nagyon jószívű vagy, vagy te is érzel iránta valamit... Mellesleg szerintem, ha tényleg azt akarod, hogy elfejetsen, akkor mond el neki, hogy nem érzel iránta semmit, és mással is jársz, neki is jobb ha nem az elérhetetlent hajszolja... és próbáld kedvesen! (de ne túl kedvesen mer félre vezeted)
4/15 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy semmit sem érzek... De könnyebb lenne nekem is, ha ö elfelejtene! De én mindig szépen megmondom neki, csak nem akarja megérteni! vagyis megérti,de nem fogadja el. Azt mondja, egyszer úgyis újra vele leszek! É öszintén, ha nem volna senkim,akkor lehet vele lennék, de igy más az egész! Csak annyit szeretnék, ha lenne neki más, de még mással sem akar járni! Ö ,,vár rám,,! Sajnos! s igy nekem is nehezebb! Különleges, jó fiu! Egyszer már megbántottam és elszalasztottam, lehet egyszer rájövök hogy túl késön, amikor már nem érdeklem, de biztos nincs még egy ilyen fiu!
2010. márc. 22. 23:45
5/15 anonim válasza:
Ha fél éve jártál vele egy hetet, akkor (mégha ezt konkrétan nem is mondtad neki, csak szimplán nem is biztattad) akkor is rá kellett h jöjjön h ebből már nem lesz semmi.
6/15 Foorty válasza:
Most már értem... felesleges ezen gondolkoznod, ha ennyire különleges, akkor mi tart vissza? Dobd a mostanit és legyél azzal akit igazán szeretsz!
7/15 A kérdező kommentje:
de én elmondtam neki, hogy nem lesz semmi
2010. márc. 22. 23:49
8/15 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam azt, hogy nem szeretem a barátomat! Csak annyit, hogy valamit érzem ez a másik fiú iránt!
2010. márc. 22. 23:54
9/15 anonim válasza:
Biztos h nem felejtet el,és azért nem probálja meg mert szeret.üdv
10/15 A kérdező kommentje:
te azt honnét tudod?
2010. márc. 22. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!