Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csók rúzzsal? Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók rúzzsal? Ti mit gondoltok erről lányok?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy komolytalan kapcsolatom egy lánnyal. Egyik randira a lány gyönyörűen érkezett rúzzsal és szájfénnyel (vagy fényes rúzs nem tudom, annyira nem értek hozzá). A LÉNYEG AZ, hogy elmaradt a csók a rúzs miatt, hiszen neki elmosódott volna, nekem meg a szájamra mosodott volna, ami fiuknál ugyebár nem túl előnyös. Lányok, van olyan rúzs amelyiknél nem kell félnem hogy átkenődik a szájamra? Illetve ti lányok randi előtt erre odafigyeltek, hogy ne kenyjétek túl az ajkaitokat a csókolózás miatt? köszöntem
2010. márc. 22. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
áááá szerintem nem akart csókolózni...:(
2010. márc. 22. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy oldom meg, hogy nem sminkelek, max a szememet húzom ki, de azt is évente 3-5ször. :D
2010. márc. 22. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

van olyan rúzs, előző barátnőm is azt használt... :D

A mostani még jobb: nem használ. :D

2010. márc. 22. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Van olyan rúzs, ami csókálló.

DE ha randira készülök álmaim pasijával, tuti nem rúzsozok, mert amiatt kár lenne kihagyni a csókot.

DE2 ha randin vagyok álmaim pasijával de mégis rúzsoztam, nincs az az Isten, hogy egy vacak rúzskenődés visszatartson benne, legfeljebb majd utána letörölgetjük vagy valami :D

2010. márc. 22. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

hát rajtam mindig van egy kis valami, halvány rúzs vagy gyümölcsös szájfény, én egész nap így vagyok ha otthon vagyok ha máshol, és soha nem volt ebből gondunk. rajtam is alig látszik úgyhogy ha összekenem vele a barátom rajta se fog. különben is egy hosszabb csók után már nem is marad belőle semmi úgyhogy akkor megint szedhetem elő a szájfényem :D

azért nem muszáj mindenképpen mellőzni ezt csak mert randira megy a csaj. csak ne túl sokat és ne túl erős színűt.

2010. márc. 23. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én mindig átlátszó szájfénnyel kenem be a számat de ha randira megyek akkor inkább kihagyom...:D
2010. márc. 23. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akart veled csókolózni, a rúzs nem kifogás. Ha mégis, akkor meg valami nincs rendben nála.

Én abszolút nem sminkelem magam, de a párom se hiányolja.

2010. márc. 25. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sminkelem magam és mindig van rajtam szájfény de nemzavar a csókolózásban.
2010. márc. 25. 00:16
 9/9 anonim válasza:
A barátom kifejezetten szereti ha szájfényes a szám:) és akkor inkább több csókot kapok tőle mint szoktam.
2010. márc. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!