Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nő úgy gondolja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő úgy gondolja, hogy izgalmas kell legyen egy férfi? Főleg nők válasza érdekelne.

Figyelt kérdés

Hallottam már sokszor nőktől, hogy az illető férfi unalmas, vagy egy idő után unalmas lett (neki). Ezt nagyon megalázó, és aljas szövegnek tartom, és semmivel sem jobb annál, mint amikor egy férfi mondja egy nőre, hogy nem tartja vonzónak már. A kettő nyilván azért más helyzet, de ebben hasonlóan lekezelő.

Ebben a megállapításban, hogy "unalmas" a leginkább az zavar, hogy csak addig volt érdekes az illető, amíg úgy tűnt, hogy izgalmas.

Sok nő áll így hozzá, hogy ha nem izgalmas az illető, akkor kifelé néz, és a háta mögött (vagy szembe is) alázza a másikat, hogy milyen unalmas ember? Ebben a hozzáállásban azt látom, hogy valójában nem is szereti, vagy soha nem szerette az illetőt, csak izgalmat keresett benne.

2015. dec. 9. 08:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#7 vagyok

Szerintem a figyelem felkeltése és fenntartása egyáltalán nem szinonimája a szórakoztatásnak.

A szóhasználat lehet fura neked, ez egy szakkifejezés, a munkámban használjuk a kliensekkel kapcsolatban, hogy mennyire lehet felkelteni, terelni, fenntartani az illető figyelmét, és ennek a legkevesebb köze a szórakozáshoz, szórakoztatáshoz van.

Többször olvastam már fiataloktól, hogy ha valaki érdekes, jó humorú, vagy izgalmas partnerre vágyik, akkor az nem akar mást, minthogy valaki szórakoztassa őt. Ez csacsiság. Ha azt akarom, hogy ő szórakoztasson, akkor neki kéne felkeltenie az én figyelmemet.

Na de éppen hogy én akarom szórakoztatni a partneremet. Na, ehhez a minimum, hogy felkeltem az érdeklődését, és jó, ha fenn tudom tartani a figyelmét. De úgy általában, én a párkapcsolatokat egy hosszú párbeszédként élem meg. Ez baromira nem megy, ha nincs érdeklődés, és nincs figyelem a másik irányába, mindkét részről.

2015. dec. 9. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!