Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hozzam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam a tudtára, hogy szeretnék vele csókolózni?

Figyelt kérdés
Kb egy hete ismerjük egymást jobban, és én már így is totál odavagyok érte.Suliban is sokatbeszélgetünk.Szeretném ha csókolóznánk, de nem tudom hogy hozzam a tudtára
2010. márc. 22. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:

kapd le

mást nemtok mondani :D:D:D

2010. márc. 22. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan kapcsolatban vagytok, először öleld át, adj neki puszit először csak az arcára, aztán próbáld megcsókolni. És akkor vagy visszacsókol vagy nem:) Szerintem egy próbát megér...persze ha csak az izgat, hogy milyen lehet vele smacizni, és a lány esetleg érzékeny vagy többet vár mint te,akkor nem érdemes játszani vele.
2010. márc. 22. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Noss!

Fog meg a kezecskéjét gyengéden húzd oda magadhoz a másik kezedet simítsd végig egyszer a hátát, majd állj meg a derekánál, nézz mélyen a szemébe miközben lassan összeérintitek a homlokotokat és utána szépen becsukod a szemed, és megcsókolod.

De nem fontos összeérintenetek a homlokotokat elég ha miközben belenézel a szemébe elmész a szájáig 95% ig majd becsukod a szemed és jöhet a csók.

2010. márc. 22. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nézzd sokat a száját és nézz a szemébe :D felváltva :)
2010. márc. 22. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Támad le
2010. márc. 22. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Félreértés ne történjen, a lány én vagyok

Ezzel a letámadás dologgal meg az a baj, hogy mind a ketten irtó félénkek vagyunk..:S

2010. márc. 22. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor kezdeményez te. Ha félénk, úgy se fog megütni.
2010. márc. 22. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
17:44 es vok. Nem tudtam hogy te vagy a lány de akkor is hasonló
2010. márc. 22. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Adj egy puszit "véletlenül" az ajka szélére és utána mosolyogj rá. Ha veszi a célzást akkor vagy megcsókol

vagy ha úgy látod rajta akkor neked kell.

Viszont ha még nem akarna csókolózni veled

és kérdezgeti kezd mi volt ez akkor annyit mondasz az arcára akartál csak "véletlenül" mellé ment.

Nálam ez a módszer bevált,neked meg sok szerencsét :)

2010. márc. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!