Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek, tudtok olyan nőről, aki azért van a párjával, mert jó belül, viszont szenved mellette, mert nincs külső vonzalom?
Figyelt kérdés
A fiú szegény! csak azért van vele, mert okos, kedves aranyos stb.2015. dec. 8. 15:18
1/9 anonim válasza:
Sztem ilyen nincs. Óhatatlan, hogy először összességében fog meg valami, ha pedig csak levelezés volt először, akkor meg kialakul egy kép, ami ha jó, nyilván "megszépíti" a másikat. De ilyen hogy szenved???
2/9 A kérdező kommentje:
1. Csak mert olyan van hogy szenved a nő a pasi mellet, mert túl féltékeny vagy erőszakos, vagy durva, vagy veri esetleg stb. Ha ilyentől van hogy szenved, akkor olyan nincs hogy a külső vonzalom hiányától szenved?
2015. dec. 8. 15:32
3/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen barátom, végtelenül jó srác volt és csúnya sem volt egyáltalán, csak én egy magasabb nem kifejezetten vékony lány vagyok ő meg alacsony volt kisfiús arccal és alkattal... Nem volt meg a kémia, így hiába volt meg a harmónia a kapcsolatban, a szex nem működött. Két évig voltunk együtt mire elhatároztam magam, hogy ez így nem jó. Amiatt aggódtam, hogy nem fog más így szeretni stb. de azóta egy minden szempontból tökéletes fiút találtam.
4/9 anonim válasza:
Ilyen nincs! :) ha belül jó, ha belül szép, akkor kívülről is gyönyörű!!! :) A szerelem megszépít. :) egy idő után azon veszi észre magát az ember( amint szerelembe esett) hogy a párját találja a legszebbnek, legtökéletesebbnek a világon. Nem hiába mondják, hogy hosszabb távon a belső értékek fogják összeláncolni a kapcsolatot. A külső csak megfog, ami ha romlott belsővel társul, hamar eltűnik a varázs.
5/9 anonim válasza:
Sokszor mire a belsőt megismeri, már beleszeretett az illetőbe és akkor késő. Ezért szenved mellette.
De ha nincs vonzalom, nyilván össze sem jön vele, vagy ha igen, boldogtalan mellette, mert nem kívánja, a szex ellaposodik. Nem úgy szenved, mintha a másik bántaná vagy ilyesmi, de frusztrált lesz egy idő után,depressziós stb.
A kettőnek összhangban kellene lennie: Külső és belső vonzalom. Nem kell ehhez nagyon helyes pasi, bőven elég ha férfias.
6/9 anonim válasza:
Nem ismerek ilyet, és én sem voltam még így, pedig nekem aztán szépen leverték az önbizalmamat még gyerekkoromban, de talán makacsabb voltam mindig is ahhoz, hogy így is maradjon. Az a helyzet, hogy nagyon sok külső tulajdonság a belső kivetülése valamilyen szinten. Kevés a kivétel. A vonzalom is összetett, nem csak annyiból áll, hogy jól mutat egy képen valaki vagy nem.
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok! Picit félreértettem a kérdést. A vonzalom az más tészta. De én hiszek benne, hogyha valakivel elég jól passzoltok belsőre, akkor azzal megvan a kémia, vagyis megvan a szexuális vonzalom is. Ha ugyan jól kijöttök egymással, de a vonzalom még sincs meg igazán, akkor egyértelműen mégsem ő a te embered---> idővel fogsz találni olyat, aki sokkal jobban passzol hozzád.
8/9 anonim válasza:
Akarom mondani nem előző, hanem #4-es voltam. :)
9/9 anonim válasza:
Én szerencsére ilyen nőket nem ismerek.Mondjuk eleve nem tudok összejönni valakivel,ha nem tudok túllendülni,hogy nem éppen az ideálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!