Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok kibeszélne titeket a hátatok mögött?

Figyelt kérdés
Másodszor derült ki(a másodikból viszony lett) hogy kibeszélt a párom. Először még évekkel ezelőtt amikor a második gyerekünket vártam. Magánéleti dolgokról, és arról hogy én milyen hülye vagyok, mert nem figyelek rá, pedig mindenben segít. Nem osztom be jól a pénzt, felesleges dolgokra költök. Mintha sajnáltatná magát és visszajelzés kellene neki. Azzal magyarázta, hogy szüksége volt együttérzésre, mert tőlem nem kapta meg. Azt mondja el kellett mondania valakinek ami a szívét nyomta. Kiteregette a szennyest, volt amikor barátoknak, volt amikor családtagnak, de a családtag nem állt a pártjára, ezért fordult most ehhez a nőhöz, akivel ilyen közel kerültek. És egyáltalán nem zavarta, hogy a legintimebb dolgainkat beszélte ki, amiben ő is szereplője. Még idegennek hagyján, de közeli barátoknak? Hogy rajtunk csámcsogjanak? Ha akkor a probléma és nem tudjuk megbeszélni és annyira zavarja hogy nem tud mit kezdeni vele, akkor el kellett volna hagynia, nem pedig megalázni a hátam mögött! Fogalmam sincs kivel élek együtt. Nagyon szenvedek, mert nem ilyennek ismertem meg. Sok év után nem tudom, hogy ki ez az ember mellettem!!!
2015. dec. 8. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon rosszul lennék az biztos. De muszáj valahogy erősnek lenned. Ha ő gyáva, akkor te ne legyél az.Mond el,amit gondolsz és próbáld meg nem drámaként tálalni a véleményed, hanem határozott, felnőtt nőként.

Leírás alapján olyan,mintha a férjed egy picsogó liba lenne, szóval jobb ha most a kezedbe veszed az irányítást.

2015. dec. 8. 14:39
 2/2 anonim válasza:
Párkapcsolati szakértő tudna segíteni a problémán,de ehhez a párod együttműködésére is szükség van. Sajnos a kapcsolat jövője komoly veszélyben van,mivel a bizalommal történő visszaélés és az elutasítás iszonyú nehezen viselhető el hosszú távon . Ha megbánást mutat és változtatni szeretne a párod,akkor is könnyen előfordulhat,hogy időleges a jobbító szándék. Párkapcsolati szakértőhöz fordulnék a párommal együtt.
2015. dec. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!