Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nagyon zavarna, ha a párotok magára akarná tetováltatni a nevetek?
Figyelt kérdés
És elhagynátok őt azért, mert az akaratotok ellenére mégis megteszi?2015. nov. 25. 22:33
1/12 anonim válasza:
A legnagyobb hülyeség, ki tudja, meddig tart a kapcsolat, utána meg bánhatja.
2/12 anonim válasza:
Persze, elhagynám, sőt akkor is elhagyom, ha nem kiflit, hanem zsömlét hoz a közértből vagy.
3/12 anonim válasza:
Butaságnak gondolnám, de az ő dolga, el tuti nem hagynám emiatt :O
4/12 Kkicsii válasza:
Nekem sok tetoválásom van, de soha eszembe sem jutott magamra tetováltatni egy pasi nevét sem. Szerintem felelőtlenség fiatalon magunkra tetováltatni a másik nevét.
5/12 anonim válasza:
A tetoválással nincs bajom, de ez butaság, ennél jobb ötletet adnék neki. :-)
6/12 opened paradise válasza:
A tinta minden szerelemnél tovább tart. Ritka a nevem,nagyon kitolna magával :D
De el nem hagynám.
7/12 anonim válasza:
Haragudnék mert õ hevesen tiltakozott az ellen, hogy tetkóm Legyen. Nem hagynám el miatta de nem kis meló volna, hogy kiengeszteljen, rendesen megizzasztanám :D
8/12 anonim válasza:
Egy ismerősöm a szeméremdombjára varratta szép nagy betűkkel a "férjecském" feliratot...épp válnak.
9/12 anonim válasza:
Nagyot csalodnek benne, ha megtenne, mert intelligens embernek ismertem meg.
Mondom ezt ugy, hogy vannak tetovalasaim (baratomnak is), de valaki nevet felvarratni egyszeruen ostobasag.
10/12 anonim válasza:
Ha elvileg nekem akar tetszeni, es nekem tetko nelkul tetszik, raadasaul meg is kerdezi majd pont az ellenkezojet teszi annak amit valaszolok, akkor megis mit var a kedves kisasszony? Ez nem olyan mint egy hajfestes vagy hajvagas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!