Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan dörgölte az orrom alá? Rosszul érzem magam, pedig örömet akartam szerezni. Mit csináljak?
A barátomnak hétvégén volt a névnapja, utána meg Mikulás is volt.
Névnapjára egy bőr pénztárcát vettem. Szerettem volna mást is, de sajnos mivel alkalmi munkám van, nem volt nagy a keret. :/ Mikulásra pedig csináltam egy kisebb csomagot, két nagy tejcsoki Mikulás, bonbon, táblás csoki.
Ő két csomagot csinált nekem, hivatkozva arra hogy a szülinapomra korábban nem vett semmit. Majd este az orrom alá dörgölte hogy ő két csomagot is csinált nekem, én meg csak ennyit. Nagyon rosszul esett és amikor ezt mondtam neki csak vállat vont.
Korábban sose volt ilyen! Karácsonyra kinect szenzort kér vagy új fejegységet a kocsiba, de ennyi pénzem nincs, én pedig nem is kértem semmi drágát soha, a legdrágább egy nadrág volt, amit vett nekem 7000-ért, de nem kértem.
Ő valamivel könnyebben van, hisz sokkal több a fizetése.
Ez így nagyon nem jó.
Egyébként az apukája ilyen, de ő mindig. Legutóbbi is kijelentette hogy új tv-t akar, ezt az okos tévét, ezt kér tőlünk ezzel a módszerrel: vagy ezt vesztek vagy semmit ne is vegyetek.
Kérdezgettem, hogy valami olcsóbb... ami kapcsolódik a témához azért, de azok nem tetszenek neki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!