Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is önmagatokban őrlődtök a párkapcsolatban felmerülő intim problémák miatt, azaz nincs kivel megbeszélnetek?
Köszi az eddigi hozzászólásokat!
Próbálok válaszolni a kérdésekre.
11 éve vagyunk együtt, van két csemeténk. A második születése óta vannak problémák. Előtte kifejezetten tüzes volt a kapcsolatunk szex terén. Nem, nem úgy, mint a nyulak, nem sokszor és gyorsan, hanem elégszer és többnyire tartalmasan. Fantázia, romantika, szenvedély, szexuális kultúra jellemeze intim életünket. Épp megfeleltünk egymásnak igényeink, vágyaink.
A második gyerek után valami történt, de nem tudom mi. Fokozatosan leépítette intim életünket. Próbálkoztam én mindennel. Napi 12 óra munka mellett mindenben segítettem otthon. Az a fajta ember vagyok, aki próbálja megoldani a gondokat, nem elmenekül előlük. A probléma, hogy egy kapcsolat két emberen múlik.
A szexet leszámítva nincs köztünk semmi komoly probléma. Megértjük egymást, egy hullámhosszon vagyunk. Bármiről tudunk beszélgetni, de jó ideje a szex tabu téma nejemnél. (régen nem volt az)
Kérdésemben arra utaltam, vannak olyan intim témák, részletek, melyeket nem szokás megbeszélni a haverokkal, rokonokkal. Ezek terén őrlődök magamban.
Egyikre, másikra kapok itt választ, de általában abban erősít meg, hogy nem velem van a baj. Ha pedig, nejemmel van gond, akkor, miért zár ki ezekből? :-o
Ez egyfajta tenyészbika szindróma!
Sok kapcsolatban addig tart igényt a nő a szexre amíg nem kapja meg a gyerekeket. A mór megtette dolgát, a mór távozhat. :-(
Ennek talán oka lehet a feminizmus, a mai szingli divat. Környezetemben is nagyon sok az egyedülálló anyuka. Nem egyről tudom, ő tette lapátra a párját. Sőt, akad olyan is baráti körben, aki egyszerűen "felcsináltatta" magát egy idegen pasival. Eddig is szingli volt, ezután sem akar férfit maga mellé. Nem leszbikus, a férfiakat szereti, csak együtt nem akar élni velük. (eléggé furcsállom)
Jó kapcsolat, ha megértik egymást ágynál, asztalnál! Régi mondás, de igaz!
Kérdező! Helyedben ott hagynám ezt a nőt!
Bár a kérdés nem mai, hátha más is ráakad...
Ha a probléma gyanúsan hamar a szülés után jön és a nő nem akar beszélni róla, sajnos meg kell találni a módját, hogy beszéltessük. Figyelni se árt... Amikor megkörnyékezed megfelelően "reagál", izgalomba jön? ha nem az utalhat hormonális gondokra... vagy például nem lett túl szűk esetleg, a varrás miatt (ami adott esetben a pasinak tetszett, de a nőnek fájdalmat is okozhat)? nem depis? nem érzi úgy, hogy te folyton csak szexet akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!