Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt, de meddig?
2 éves kapcsolatom van,de kinszenvedés az egész.A párom beteges hazudozó! Bármilyen apró dologról legyen szó,nem tud őszinte lenni.
Amikor beszélünk erről, azt mondja,nem hiszi el,hogy őt is lehet szeretni és hogy ő rossz ember.
Még együtt vagyunk,de már tényleg kezdek kiábrándulni belőle.Tudom hogy szeret,ölelget,puszilgat,bújik mindig és bármit megtenne értem,de erről nem tud leszokni.
Én alapból utálom a hazug embereket, ezt ő is tudja.Azt is elmondtam neki,hogy ennek szakítás lesz a vége,de ő nem akar nélkülem élni.
Most megint kapott egy esélyt,de már én sem vagyok olyan lelkes,tudom hogy nincs értelme tovább.
Milyen dolgokban hazudik ?
Mi ennek az oka ? Miért csinálja ?
Mondj pár példát.
Hagyd ott, minek egy hazug emberrel együtt lenni?!
Ültesd le, mondd el, mit (nem) érzel, ajánlj neki egy jó pszichológust, vagy orvost (ugyanis a párod BETEG), és dobbants.
Inkább, minthogy lelki ronccsá válj - ugyanis ő nem érzi a súlyát az egésznek, gátlástalan, bármikor, bármiben hazudni fog.
De te tudod, ha jó neked egy ilyennel együtt lenni... csak akkor ne panaszkodj, mert fél percedbe telne kilépni az egészből.
Jójó, értem én, hogy benzinnel megy, de mi hajtja?
Miben hazudik? Nagyon nem mindegy? Abban, hogy kivitte a szemetet? Vagy, hogy melóban volt közben meg nem is? Mire költi a közös pénzeteket? Honnan van a kiskutya? Kinek a bugyija van a zsebében?
Valóban szeret, vagy örül, mert hülyére vehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!