Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippmix függő a párom, hogyan tudnék neki segíteni a leszokásban?
Figyelt kérdés
Sokat hazudik nekem a szerencsejáték miatt, ami a bizalom, a pénzügyeink és a kapcsolatunk rovására megy. Egyébként minden rendben lenne köztünk, de ez hatalmas vitákat szokott szülni. Már próbáltam sok mindent, de hiába veszem el a bankkártyákat és a pénzt tőle, az interneten tud játszani.2015. dec. 6. 14:22
11/12 anonim válasza:
Csak mondom,hogy nem minden játékfüggő férfi egy állat,vannak akik megőrzik emberi mivoltukat a legdurvább stresszhelyzetben is.
12/12 anonim válasza:
Bár jó régi a bejegyzés, de csak most olvastam, hogy én is függő lettem. Az a különösen nehéz az én helyzetemben, hogy míg a ti esetetekben, ha jól értem, folyamatos vesztésben volt a párod, és a visszanyerés vitte a függőségbe, nekem a vesztés mellett nagy nyereményeim is voltak, így nehéz volt ellenérvet mondani, miért szálljak ki. Az mellett, hogy engem is befogott a csapda és elkezdtem egyre többet veszteni, a másik oldalt is láttam, mivel egyre többet tettem, hogy nyerjem vissza, és vissza is nyertem többször és még rá is nyertem. Itt már eljutottam millió forint mozgatásáig. Az egyik nap elment, aztán két napra másfelet nyertem és ez igy hullámzott, de valahogy duplán sose jött a nyerés, de a vesztés igen és így egyre mélyebbre kerültem és ideges lettem, közben az húzott vissza, hogy már többször visszanyertem, most miért ne menne és újra sikerült... Aztán eljött a pont, amikor már annyira felőrölt ez, hogy már a nyerés se motivált, belefáradtam, hogy hiába matekozok, akkor is jön a váratlan vesztés, vagy sose sikerül a dupla.. És persze a csúcs vesztés után világosodtam meg, hogy függő vagyok és ez nem mehet tovább. A munkában, magánéletben egyre figyelmetlebb lettem, mert állandóan a fogadás járt a fejemben, ha nyertem azért, ha vesztettem azért. Épp leszokási fázisban vagyok, néha nagyon nehéz, de az motivál, hogy újra van életem és azzal, hogy nem játszok, egy csomó pénzt "spórolok", " nyerek" azzal, hogy esélyt se adok elveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!