Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a barátomba. Mit tegyek, hogy "kiszeressek"
belőle?
ha úgy érzed ellaposodott a kapcsolat, itt az idő váltani, ne érdekeljen más véleménye, halgass a szívedre
2010. márc. 22. 14:30
12/22 A kérdező kommentje:
De én biztos vagyok benne, hogy nem tetszem a barátomnak..
De a "párod" meg már neked nem. Tényleg váltanod kéne.
2010. márc. 22. 15:13
Szar ügy és sajnos ismerős is. A 3 év miatt van az egész. Kell valami újdonság és ezt a barátban találtad meg. Semmi másra nincs szükséged, csak arra, hogy tervezz meg egy klassz kimozdulós hétvégét kettesben a pároddal, ahol sok bor és sok beszélgetés mellett sokat szeretkeztek. Ez már jó alap, de lesz még mit dolgoznod, hogy helyre billenjen a lelked. Keress újdonságokat, szokatlan szabadidőeltöltési lehetőséget a jelenlegi pároddal (romantikus vacsora, extrém szex vagy falmászás, nem tudom nektek mi segít...). Nincs nagy gond, csak elkezdett kihűlni a kapcsolatotok, de ez természetes és lehet ellene tenni, ha tényleg szerelemről van szó és nem megszokásból vagytok együtt.
2010. márc. 22. 15:14
15/22 A kérdező kommentje:
És mi legyen a baráttal? Ne barátkozzak vele? Kerüljem?
16/22 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam.. csak hát a párom megtudta hogy flörtölgetünk mert ugye egy idő után én is megtetszettem a barátomnak.. És szakitott velem.. :) Most ujra összejöttünk mert meg igértem hogy több ilyen nem lesz..de semmi nem olyan mint régen.. Legszivesebben vissza csinálnám.. Am én ugy csináltam hogy nem beszéltem vele. mégcsak nem is köszöntünk egymásnak.. mert elmondtam neki hogy nem kockáztatom egy barátság miatt a párkapcsolatom
2010. márc. 22. 15:31
17/22 A kérdező kommentje:
Ok, próbálom finoman "lerázni", de nem merném neki elmondani mi miatt... :S
Próbálj vele minél kevesebbet találkozni, de ne kerüld. Azzal csak felhívod a figyelmet arra, amire nem szeretnéd.
2010. márc. 22. 15:33
Szerintem a 3 éves kapcsolatnak annyi. Ha le is rázod a haverodat, lesz másik pasi, akibe beleszeretsz, felesleges húzni a jelenlegi pasival. Azért nem kell valakivel együtt maradni, mert jaj de kedves meg jaj vele tuti együtt maradhatok. Megneszeli a pasid mi a helyzet, aztán már le is lépett, hiába akartál kitartani mellette.
Ráadásul nem a kinézete miatt vonzódsz annyira az új baráthoz, hanem már jóideje ismered és a személyisége vonz. Ez nyilvánvalóan azt mutatja, hogy a 3 éves kapcsolatban nem vagy igazán boldog, az a pasi nem passzol hozzád eléggé. A haver viszont lehet hogy tényleg jól illene hozzád.
Ez a "csak a barátom" de őrülten vonzódom hozzá, de nem akarom megcsalni a páromat... szöveg elég gyenge, nem gondolod? Te már rég megcsaltad azt a srácot, akkor lépj is le, mert tönkreteszed magadat és a jelenlegi pasidat is, különösen ha netán teherbe is esel... na az lesz ám a szép :) Ne legyél buta
2010. márc. 22. 16:40
Szerintem, hagy el a mostani, és melegedj össze a másik sráccal. Lehet életed párját szalajtod el.!
2010. márc. 22. 18:09
Kapcsolódó kérdések: