Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez bunkóság a férjemtől, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bunkóság a férjemtől, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Ebéd után mikor a férjem elment itthonról még rendben volt minden. Aztán a 11 éves lányommal szinte egyszerre belázasodtunk, hiába a gyógyszer, nagyon cudarul vagyunk. Ráadásul itt van még a 3 hónapos Picike is, akit ugyanúgy el kell látni. Férjem előbb telefonált. Mondtam neki, mi a helyzet(hogy konkrétan alig bírok elkúszni a wc-re) és az volt a reakciója, hogy akkor ő a szüleinél alszik, inkább haza se jön, nehogy megbetegedjen ő is. Tudni kell, hogy egy hete kezdett az új munkahelyén, értem én, hogy egy betegség most nem fér bele, ezért sem szóltam semmit, jó képet vágtam a dologhoz. Viszont belül nagyon bánt, hogy szerinte ez így rendben van és nem izgatja, hogy 39 fokos lázzal hányósan/ hasmenésesen egyedül látom el a hasonló állapotban lévő gyereket és a 3 hónaposat. Én reagálom túl? Szóljak neki, hogy jöjjön haza, mert szükségem van rá?
2015. dec. 5. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a férjed is elkapta már, ha előtte veletek volt, csak még tart nála a lappangási idő... Meg attól is függ, milyen erős az immunrendszere. De jó eséllyel beteg lesz ő is, még akkor is ha nem alszik otthon ma éjjel.
2015. dec. 5. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne egy kis esze tudná, hogy ezt már 99%, hogy elkapta, mert gondolom amiután ő elment otthonról már ti nem voltatok sehol, tehát már bennetek volt amikor utoljára találkoztatok, és tök mindegy mekkora a lappangási idő, esélyes, hogy elkapta. Ha fertőző akkor már elkapta vagy ételmérgezés de az meg nem fertőz, tehát mindegy. Viszont jó lenne ha otthon segítene msot amikor nektek nagyon rossz, hátha te jobban leszel mire ő lesz beteg és majd te ápolod. Ha még nem tetted, most hívd haza, ez nevetséges.
2015. dec. 5. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:

beteg anyanak kotelezo szoptatani mert a teste termeli az ellenanyagot es azt adja az anyatejben a babanak igy az ellenanyag vedi a csecsemot

viszont sokat kell inni

tejet lefejni csak extra munka felesleges hiszen az anyatej szoptatva is ugyanaz mint lefejve

Szerncsere a virus gyors lefolyasu 24 ora jobban lesztek

2015. dec. 5. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Ma is okosabb lettem.

Azért kérdeztem.

2015. dec. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!