Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan hogy valaki sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki sosem találja meg az igazit?

Figyelt kérdés
van itt olyan kötetek aki sosem találta meg, és már 30-on túl van? Én még csak 19 vagyok, de félek hogy sosem találom meg. Lehet most lesz vége egy kapcsolatomnak, ami 3 évig tartott. De nem tudom sakítsak-e, mert hátha nem találom meg az igazit. Vélemények?
2010. márc. 22. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"na hát ezért nem akarok házasságot, gyerekeket mert úgyis válás lesz a vége."

- És még Te hiszel abban, hogy van "az igazi"?

2010. márc. 22. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Sztem van igazi, az én barátom számomra az igazi, úgy tökéletes számomra ahogy van, semmit nem változtatnék meg rajta, és ezt nem csak azért mondom, mert elvakít a szerelem, mert már több mint 3 éve vele vagyok. Számomra ő az Igazi, számára remélem, hogy én. :)
2010. márc. 22. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem kamu kérdés. vagy biztos nem 19 éves irta:D
2010. márc. 22. 14:35
 14/14 A kérdező kommentje:
azt hiszem hogy létezik olyan hogy igazi, de az is csak max 10 évig de semmiképpen sem egész életemben.
2010. márc. 22. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!