Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki sosem találja meg az igazit?
Mivel nem létezik olyan, hogy "az igazi", ezért előfordul.
Egyébként nem értem a problémádat; ha a mostani nem "az igazi" (valószínű, mivel szakításról van szó, és Te sem tartod annak), akkor több esélyed látsz megtalálni "az igazit", ha a mostani kapcsoaltodban maradsz, mintha szakítanál? Remélem, nem csak én nem értem...
"miért nincs igazi???De vaaan, hát akik mindig együtt maradnak egész életükben az az igazi nem???"
- Ez két embert jelent, akik megértés és közös kompromisszimukon keresztül megvannak egymás mellett. Egyébként ha szerinted ez jelentik, hogy "az igazi", akkro nézd meg a statisztikákat a válásokról, és meg is van a válaszod a fő kérdésedre.
Szerintem sincs igazi, aki minden szempontból jó, hiszen ez lehetetlen, de találhatunk olyan embert akivel boldogok lehetünk, azonban mindig van jobb....sajnos az emberek legnagyobb %a sosem találja meg a számára legjobb embert, hiszen soha nem is ismerik meg egymást.
Olyan emberek is vannak, akik soha egy normális embert sem találnak, és úgy élik le az életüket, de ott már velük is valami gond van.
NINCS igazi. Csak összeillőségi százalékok vannak. Kivel jobban, kivel kevésbé illetek össze. Minél magasabb ez a százalék valakivel, annál inkább "igazinak" érzed, de mindig jöhet még nála is "igazibb". Itt tehát nem az a cél, hogy a nemlétező 100%-ost találd meg, hanem hogy egy olyan magas százalékúra bukkanj, aki mellett már jól érzed magad, és akivel szívesen eltöltenétek együtt az életeteket.
Új embereket meg mindig lehet találni, a net például egy kiváló eszköz erre, ha élőben épp nem találsz megfelelőt. Én is egy társkeresőn találtam meg életem párját sok évekkel ezelőtt, és boldog házasságban élünk, remekül megvagyunk, a problémákat megbeszéljük és megoldjuk, a válás gondolata fel sem merült. Persze nyilván találhattunk volna mindketten "még igazibbat", de erre már nem volt szükség, mivel úgy gondoltuk, éppen "elég igaziak" vagyunk és tökéletesen megfelelünk egymásnak.
Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!