Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akit a terhesség alatt eltilto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit a terhesség alatt eltiltott a szextől az orvos, nem aggódott hogy a férje megcsalja?

Figyelt kérdés
Sok esetben lehet tudni, hogy a férj a félrelép az ilyen helyzetekben. A környezetemben most két férfiról tudom ezt. Az egyik felesége végigfekszi a terhességet. De sokszor még kevesebbért is félrelépnek, a nők meg azt hiszik hogy őket nem csaljàk meg.
2015. dec. 5. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
11 Manapság még van olyan aki nem csinálja az orált? Nem tudod mit hagysz ki! :)
2015. dec. 5. 16:33
 12/18 anonim ***** válasza:
11-es,kicsit félreérted.Én nem azért használtam a számat,hogy ne csaljon meg,hanem azért,mert eleve mindketten imádjuk.Van,amikor nem is szexelünk,csak orál.Ezért örülök,hogy nekünk ez ott volt,mint kompromisszum.Ha nem lett volna,akkor biztos én is agyaltam volna.Ez persze nem azt jelenti,hogy nem csalhat meg bárhol,bármikor és nekem is az a véleményem,hogy a bizalom az első,és normális,gyerekvállalásra érett férfi ennyit kibír.Ha megcsalt volna akkor,megcsalt volna máskor is.Én a kérdésre válaszoltam.
2015. dec. 5. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
15%
Ki mondta, hogy nem csinálom? De amikor nekem tilos volt a szex, az orgazmus, a férjem azt mondta, ez csak együtt jó. És igaza van...
2015. dec. 5. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Mellesleg szex nélkül minden kapcsolat halott!
2015. dec. 5. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:
96%
11 Egyébként soha nem elégítenék ki senkit azért, hogy ne csaljon meg. Amiatt szoktam mert a párom és szeretném ha jól érezné magát. Ha valaki meg akar csalni, lehetsz akármilyen jó az ágyban meg fog csalni. Mondjuk annyiban van összefüggés ha otthon van szex, akkor kisebb valószínűséggel akar félremenni bármelyik fél. De egyáltalán nem félnék attól, hogy a férjem nem bír ki 9 hónapot, neki nagyon fontos a gyerek és a szex közel sem annyira.
2015. dec. 5. 16:40
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
14 Szerintem nemcsak együtt jó. Ha én fáradt vagyok, nincs kedvem, akkor is szívesen kielégítem, mert nekem nem akkora energia, viszont törődök az igényeivel. Fordítva is volt már erre példa. szerintem nincs ebben semmi különös egy párkapcsolatban. Nyilván az a legjobb ha mindketten akarjuk, de néha ez nem olyan könnyen összeegyeztethető, ha pedig nincs kedvem, akkor nem fogom megjátszani magam az ágyban.
2015. dec. 5. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Aszexuálisok is élhetnek kapcsolatban, nem hinném, hogy ők halottnak hiszik az életüket.

De ez egy olyan kérdés, mintha valami 1950-es évekbeli amerikai női magazinból lett volna kivágva. Mintha a nő valamilyen szolgáltatási eszköz lenne, a férfiak meg valami állatok. Azért, mert te kettő ilyen pasast is ismersz, nem jelenti azt, hogy minden férfi csak kényszerből házasodik, kényszerből vállal gyereket.

A férfiak is képesek érezni, szerelmesnek lenni, képesek meghozni a döntést, hogy hűségesek maradnak.

2015. dec. 5. 17:06
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
Mind félrelép, nincs értelme hinni, én úgy vettem észre. Én nem félek, hanem igyekszem felkészülni arra hogy mikor teszi meg.
2015. dec. 5. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!