Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj? Rossz barátnő vagyok?
Sziasztok!
3 éve vagyok együtt a barátommal, és elég sok a problémánk. Én egyetemre járok, komoly céljaim vannak, ő nem tanul tovább, szakközépbe jár, de ez engem sosem zavart. Sokat tanulok, ezért tavaly egy kis problémája volt neki, hogy keveset találkozunk, és hogy, mivel fáradt voltam, kevesebbet szexeltünk... Én nagyon sokat változtam a kedvéért, vettem szexi fehérneműket, többet találkoztunk, kipihent voltam, sokat kezdeményeztem. Aztán nem rég kiderült, hogy a hátam mögött ideges lányoknak hord el mindennek, hogy szánalmas vagyok, és azért nem szakít velem, mert akkor kibuknék az egyetemről, és hogy szerinte még mindig kevés a szex... Velünk szexcsetelt, képeket küldözgettek egymásnak, és még találkát is beszéltek meg, de nem találkoztak. Viszont ez nekem már bőven a megcsalás kategória, nagyon összevesztünk, nem szakítottam vele, még, de most nem találkozunk... Nem szakítottam, mert az első barátom, és most nagyon nincs időm ezt feldolgozni. Nem tudok hozzáérni, nem tudok vele lefeküdni. Nem megy, nagyjából undorodom tőle. Ez normális? Mondtam neki, hogy majd legfeljebb jó pár hét után ha úgy állunk akkor talán esetleg le tudok majd feküdni vele, és ő ezen kiakadt, hogy nem hiszi el, hogy nekem ennyire fontosak az érzelmek... Tényleg nem normális, hogy én ezt érzem? Előtte tényleg mindent megkapott tőlem...
Köszi a válaszokat!
kicsit belekerült pár plusz betű a kérdésembe, mert telefonról írtam, de azt hiszem így is érthető volt. De lehet néhány dolgot nem írtam le világosan. Számomra egy jó kapcsolat az érzelmekről szól, mármint nekem azok iszonyatosan fontosak. Romantika, néha összebújni filmezni, de neki mindig csak a szex, és mivel az első kapcsolatom, nem tudtam hogy én vagyok-e a hülye vagy nem. De most tudom, hogy hülye vagyok amiért még vele vagyok, meg amúgy nem, mert mások szerint is így normális. Ha vége a vizsgáimnak szakítok vele, addig inkább beletemetkezem a tanulásba. Mégegyszer köszi!!
Te jó vagy. Ő egy idióta, aki nem érti, hogy más is fontos az életben, nem csak a dugás. Ha van diplomád, és biztos anyagi háttered, akkor csinálhatod, mint a nyulak, és aki igazán szeret, az megvár, és nem fogja ezt felróni neked, főleg nem aláz meg mások előtt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!