Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartanál karácsonyt, ha anyagi gondjaitok lennének?
Ha a párod hirtelen elveszti a munkáját, és semmi pénze, mivel külön kasszán voltatok.
Megünnepelnéd emiatt még a Karácsonyt? Illetve ajándékoznál a párodnak bármit is?
(Te már kaptál tőle igen nagy értékben, még dolgozott-50 ezer-amire ő vágyik, az 3000Ft)
Amire ő vágyik az 10.000, sminkcucc.
Másrészt pedig, mi a férjemmel és a szülőkkel nem ajándékozunk már évek óta, maximum jelképesen csokit, 1 üveg bort, likőrt.
Nem erről szól a Karácsony, hogy ki milyen értékben vesz ajándékot, és stressz sincs, hogy kinek mit vegyünk.
Attól még állítunk fát, sütünk-főzünk, együtt a család, megvan a hangulat, nekünk ez a lényeg.
Mi amúgy sem ajándékozunk egymás közt, mert hülyeségnek tartjuk. Ami kell úgyis megvesszük év közben, karácsonytól, szülinaptól stb függetlenül. Gusztustalannak tartom, hogy az ünnepek már gyakorlatilag mindig az ajándékozásról szólnak. A csapból is ez folyik, ki mit kér karácsonyra, mit ad, van akkora marha aki még hitelt is felvesz és hasonlók.
Mi nem ajándékozunk. Én így nevelkedtem, és jónak tartom, hogy a szüleim nem szoktattak rá, hogy kisgyerek koromtól fogva ajándékokért követelőzzek, mint a mai gyerekek.
A férjem családjánál divat, ők ilyenek. Ezt tiszteletben tartjuk. Mikor összekerültünk, én mondtam a férjemnek, ha nem gond, egymás között hagyjuk el ezt az ajándékozós mizériát, és még örült is neki. Ő is csak nyűgnek tartotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!