Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vehetek neki névnapjára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vehetek neki névnapjára, ha nem túl régóta vagyunk együtt?

Figyelt kérdés
légyszi seegítsetek. a barátommal 2 hete vagyunk együtt.most lesz a névnapja és ÖTLETEM sincs mit vegyek neki:S és már tök ideges vagyok:S nem szeretnék túl nagy dolgot, de azért mégis vmit. előre is köszi
2010. márc. 21. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A4-es Audit. Az nem túl nagy, de azért valami.
2010. márc. 24. 03:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ha nem túl régóta vagytok együtt, a gesztusnak is nagyon fog örülni. Ha nem antialkoholista, akkor egy üveg nem túl drága bort szerintem értékelni fog, de ha sütsz valamit az is jó ötlet. Tisztálkodó szereket én sem vállalnám be, vagy bármit, ami rossz utalásként jöhet le (ugye ha nem túl rég vagytok együtt, elbizonytalaníthatja).
2010. márc. 24. 07:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Tisztálkodó szereket, gyertyát, plüssállatot NE! Én még olyan fiút életemben nem láttam aki ilyesminek örülne és most elnézést mindenkitől aki szerint egy giccses rózsaszín plüssmaci egy fiú álma.. Én a sütire szavazok, piával még inkább ne próbálkozz úgysem tudod mit szeret.

22/l

2010. márc. 24. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Először is jó volna tudni, mennyi idősek vagytok. Egy 16 évesnek még piát se vegyél, meg parfümöt se. (Egyébként a parfüm nem azt jelenti, h "büdös vagy", aki sértőnek veszi, az meg is érdemli.)

Sztem is inkább süss vmi süteményt neki, vagy vidd el teázóba, vhova, ahol együtt lehettek, hívd el moziba, vagy múzeumba, ha olyan típusú srác.

Esetleg ha van vmi hobbija, azzal kapcsolatos dolgot is vehetsz...

De ha megmondod, mennyi idősek vagytok, és mennyit szánsz rá, akkor több ötletet is írok. :)

2010. márc. 24. 14:05
 15/17 A kérdező kommentje:
hát köszi:D én 18 leszek, ő 19. egyébként olyan 3000-ret szánnék rá. sütni nem nagyon mernék, mert kitudja milyen lesz:\:D
2010. márc. 24. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:

a sütiben a szándék a fontos. :)

akkor mondjuk tényleg vmi programot eszelj ki neki.

én tavaly épp fél éve voltam a párommal, mikor névnapja volt, azelőtt nem nagyon voltak ajándékozós ünnepek, szóval én is kicsit tanácstalan voltam. aztán én csináltam neki egy falidíszt, amire ráírtam a nevét. vagyis anyagokból egy bizonyos technikával (nemezelés) kiraktam a nevét, szürkés-fekete alapon pirosas-bordós színnel, és azt kitette a polcára, örült neki.

Ebből kiindulva te is készíttethetsz neki vmi hasonlót, törülközőt a becenevével, vagy bögrét, vagy egérpadot, vagy vmi dísztárgyat, tollat gravíroztatni...

2010. márc. 24. 20:19
 17/17 anonim ***** válasza:
14:05 Itt nem parfümöt mondtak, hanem dezodort azért a kettő között elég nagy különbség van...
2010. márc. 25. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!