Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetek neki névnapjára, ha nem túl régóta vagyunk együtt?
Figyelt kérdés
légyszi seegítsetek. a barátommal 2 hete vagyunk együtt.most lesz a névnapja és ÖTLETEM sincs mit vegyek neki:S és már tök ideges vagyok:S nem szeretnék túl nagy dolgot, de azért mégis vmit. előre is köszi2010. márc. 21. 21:31
1/17 anonim válasza:
nici/happybox kis "me to you" maci:D
2/17 A kérdező kommentje:
hát nemhinném hogy azt msot így gyorsan be tudnám szerezni :S és ha jól hallottam olyan 5000 ft körül van egy, azért ennyit nem költenék. de azért köszi a tippet :)
2010. márc. 21. 21:43
3/17 anonim válasza:
Hát ennyi idő utánn én esetleg egy olcsóbb parfümöt vennék 1500-2000ért már lehet kapni vagy egy sprayt deoval.Valami ilyesmit.Esetleg egy világítós kispárnát(1000ft körüli)Nem túl giccseset de az legalább megmarad.
4/17 anonim válasza:
csokit vagy süss neki muffint és csomagold be szépen. semmiképpen se vegyél idióta plüsst vagy tisztálkodós cuccot még azt hiszi büdösnek tartod. valami ehetőt vegyél vagy készíts neki. 21L
6/17 A kérdező kommentje:
egyébként gondoltam piára is:D
2010. márc. 22. 16:30
7/17 anonim válasza:
az utolsó az érdekes ötlet a pia az jó ajánlom a bort vagy az Alexandriont (hogy reklám is legyen:P)az előzőből 6 puttonyos aszút az útobiból minimum 5 csillagosat:D
8/17 anonim válasza:
kifestőt, playboy előfizetést, csavarkulcsot
9/17 anonim válasza:
Könyvet! (most visszapontozhatsz :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!