Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan barátnőt aki ezt "elviseli"? 15-18ig lányok. Ti ezek ismeretében járnátok velem?
Szóval:
17 éves fiú vagyok. Elég stresszes életet élek, anyám miatt (hosszú történet, de a lényeg annyi, hogy nem beszélünk egymással, és teljesen kikészített lelkileg, mondjuk úgy terrorizált lelkileg, nincs rá jobb szó)
Ebből kifolyólag nagyon zárkózott vagyok, nem járok diszkóba stb. inkább a gép előtt ülök, vannak haverjaim, de velük sem járok el szórakozni.
Ha a lányok meghallják, hogy nincs barátnőm, furcsállják, szerintük kedves, aranyos, megértő, és vagány srác vagyok, de az önbizalmam gyakorlatilag 0, így nem is merek próbálkozni senkinél, mert tudom, hogy a legtöbb lány szeret diszkózni stb. én meg inkább közös kettesben programok híve vagyok. Akár egy séta, film stb.
Tehát a kérdés: ezek ismeretében járnál velem? Zavar, ha egy srác ilyen?
Légyszi kultúrált válaszokat! Köszi
17/F
Dehogy zavarna, nekem pörfikt.:)
17/L
Az én szemszögemből nézve,amit leírtál,sokkal inkább előny lenne,mint hátrány. :)
Ezen infók ismeretében mindenképpen megpróbálnék veled megismerkedni. Persze vannak egyéb befolyásoló tényezők. Ha azok is passzolnának,semmi akadálya sem lenne hogy járjak veled :)
Ne hagyd hogy tönkre tegyen anyukád. Légy kitartó,erős,közvetlen,nyílt és bátor! :)
15/lány
Megpróbálom leküzdeni ezt az önbizalomhiányt :)
Csak az a baj, hogy felénk, aki nem jár diszkóba, meg nem egy tapló f.sz, az már a lányokat nem is érdekli.
számomra tökéletes lennél, én is ilyen vagyok... szívesen összejönnék veled, ha másban is passzolnánk.
16/l
sztem nincs veled baj :D jó a felfogásod. írj privit és dumálhatnánk. esetleg az msn címed is megírhatnád és akkor jobban tudnánk dumálni :D
18/L
23:21: Megírod az MSN címed? :)
09:39: Akik meg nekem nem passzolnak, nem tudom hol kell keresni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!